Picada d'ullet de Vinyes Domènech als restauradors

El celler de Capçanes ha volgut homenatjar els restauradors fent-los participar en una sèrie de vídeos

Vinyes Domènech Empelts de Garnatxa Peluda 2017: com empeltar-se de felicitat!

| 07/05/2020 a les 07:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vídeos, Vinyes Domènech, Restauradors
Els vídeos en confinament i el "do it yourself" triomfen aquests dies a les xarxes. "Encara no sabem quan es normalitzarà tot i ens necessitem tots plegats", explica Joan Ignasi Domènech, propietari de Vinyes Domènech.

És per això que el celler de Capçanes ha engegat una sere de 20 càpsules de vídeo on fa una picada d'ullet a la restauració fent-los recordar "Moments entranyables" pre Covid-19 i fent-los explicar la seva cuina i la seva relació amb Vinyes Domènech.

Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula de Regencós ha estrenat la serie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . Aquest serà el primer vídeo en què comencem a compartir ‘moments entranyables’ viscuts amb xefs, sommeliers i restauradors durant aquests anys. . Esteu convidats tots a participar-hi 😉! . Brindem 🍷 per seguir junts cap endavant, aviat gaudirem de la vostra 🍽 gastronomia. En alguns casos, ja ho fem perquè la porteu a casa. . Enhorabona 🙌🏻 per totes les iniciatives! . 👩🏻‍🍳 @iolandabustos 🍽 @lacalendula 📍 Ragencòs (Empordà) 📞 972 303 859 . . . #somgastronomia #paisatgedeCatalunya #IolandaBustos #LaCalèndula #HoteldelTeatre #Ragencòs #Empordà #ecofriendly #ecolife #ecology #nature #botànica #productesdeproximitat #vi #vicatalà #araViCAT #viecològic #organiccellar #organicwines #turismedeproximitat

Una publicación compartida de Vinyesdomenech (@vinyesdomenech) el

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Els elaboradors amb Álvaro Ribalta (segon per l'esquerra) i Jordi Rius (primer per la dreta)
Els elaboradors amb Álvaro Ribalta (segon per l'esquerra) i Jordi Rius (primer per la dreta)
Jordi Bes
​La denominació d'origen reivindica que el seu fort són els vins de garnatxa i reclama que no s'implantin nous aerogeneradors a la comarca | El primer tast postcovid de la DO el condueix Álvaro Ribalta, Master of Wine, que ha tornat a Catalunya després de 15 anys a Londres
Imatge il·lustrativa
Famosos catalans combinen vins de la DO Catalunya amb formatges, xocolates i altres productes al canal de gastronomia What the Food
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Se celebraran a la ciutat del 17 de juny al 4 de juliol amb 19 restaurants participants