Rosa i vi o cava rosat amb Parés Baltà

Parés Baltà us porta una rosa i un vi o cava rosat per Sant Jordi, per fer el confinament més romàntic i divertit.

Neixen el Neolític 2017 i l'Espígol 2018 de Parés Baltà; un sumoll i una malsavia de Sitges

| 21/04/2020 a les 19:19h
Arxivat a: Vins, Parés Baltà
El celler biodinàmic de Pacs del Penedès, Parés Baltà, ha engegat una iniciativa per poder celebrar el Sant Jordi d’enguany. Ens proposen uns lots que combinen una ampolla de vi o cava rosat amb una rosa de Sant Jordi. 
 


Es tracta del cava Brut Nature Rosa Cusiné 2015, un gran reserva elaborat amb la varietat autòctona Garnatxa, que creix sota la influència del microclima i dels sòls de les muntanyes més altes del Penedès, a la zona de Pontons. Un cava dedicat al treball de tota una vida, a la saviesa, energia i vitalitat de la primera generació d’aquesta família de viticultors, l’avia Rosa.

El podeu adquirir aquí: www.paresbalta.com/santjordicava
La segona opció és una ampolla d’Indígena Rosat DO Penedès, també elaborat amb la varietat Garnatxa, però aquest cop vinificat amb una lleu maceració dels raïms ja madurs, que li confereixen aquest toc tan delicat. Un vi suau, viu i a l’hora molt elegant, que fa les delícies de tothom.
 
El podeu adquirir aquí: www.paresbalta.com/santjordivi

Aquesta promoció estarà disponible a la seva tenda on-line fins el dia 22 a mitjanit, i és valida per la província de Barcelona.
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 1 comentari
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Imatge il·lustrativa
El periodista lloa les bondats de l'Empordà, amb els seus paisatges, pobles medievals, gastronomia i vi.