3 rosats de Llopart per gaudir d'un Sant Jordi a casa

Llopart, amb el lema #quedatacasa, ens proposa 3 rosats per aquests dies de Sant Jordi

​Llopart Brut Nature Reserva 2016, quan la frescor i la complexitat es troben en equilibri

| 21/04/2020 a les 10:15h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Vins, Llopart, Sant Jordi, Llopart

Microcosmos 2016 Brut Nature

85% Pinot Noir i 15% Monastrell
Corpinnat


Microcosmos és un escumós rosat sorprenent per la seva versatilitat gastronòmica. És fruit d'un cupatge de varietats eclèctiques on l'escassa monastrell li atorga una gran personalitat. Té una criança de més de 30 mesos en ampolla.

Aromes complexes amb matisos torrats de la seva criança en ampolla. Fruita vermella i herbes fresques amb notes balsàmiques. Llarg, cremós i amb un punt salí.
 

Reserva Brut Rosé 2017

60& Monastrell, 20% Garnatxa i 20% Pinot Noir
Corpinnat


Alegre i vibrant, aquest rosat brut ens ofereix la millor opció per gaudir de les bombolles en qualsevol moment. Aromes de poma vermella, fruits del bosc i mentolats. Carnós i estructurat en boca.
 

Carmí 2018

55% Sumoll i 45% Garnatxa
DO Penedès


Un vi rosat criat en gerres de ceràmica durant 4 mesos. De color rosat intens i viu típic dels vins rosats mediterranis. Notes de fruita vermella cítrica, maduixes i cireres, amb tocs anissats. Notes terroses fresques de la criança en gerres de fang. Bona acidesa en boca. 
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Famosos catalans combinen vins de la DO Catalunya amb formatges, xocolates i altres productes al canal de gastronomia What the Food
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Se celebraran a la ciutat del 17 de juny al 4 de juliol amb 19 restaurants participants