coronavirus

#EnoturismoParaSanitarios; L'agraïment del sector per la feina dels sanitaris

La iniciativa ja reuneix una cinquantena de cellers i denominacions d’origen arreu de l’Estat,

La solidaritat del vi contra el virus es continua propagant

| 14/04/2020 a les 22:03h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, coronavirus, #EnoturismoParaSanitarios
Imatge il·lustrativa
Més de 50 cellers i consells reguladors de tot l’Estat s’han unit ja a la iniciativa solidària #EnoturismoParaSanitarios, que pretén agrair i premiar als professionals sanitaris pel seu enorme esforç i sacrifici en la crisis sanitària que castiga les nostres ciutats.

Els cellers participants ofereixen experiències enoturístiques als sanitaris i les sanitàries que ho desitgin, amb les que poder relaxar-se i conèixer una mica millor el patrimoni vitivinícola quan la pandèmia del coronavirus hagi passat per fi i el confinament s’hagi aixecat.
 

Els cellers participants aporten a la iniciativa de forma desinteressada una experiència en la forma i quantitat que desitgin: número de persones màxim, maridatge, allotjament... Així, els treballadors sanitaris rebran per part dels organitzadors i participants viatges a cellers per gaudir dels tastos, brunchs, dinars, sopars o passejos entre vinyes, com una opció de distensió i gaudir ben merescut.

El projecte es troba actualment en la fase de continuar sumant cellers i denominacions d’origen. Amb el directori de cellers participants tancat, els professionals sanitaris que desitgin gaudir de les experiències enoturístiques disponibles ja podran reservar-les.

Els cellers i les denominacions interessades poden inscriure’s al web guardianofwine.com

La proposta va ser llançada a Twitter per Carlos Águila, fundador de Guardian of Wine, des d’Alella, però altres professionals del sector s’han volgut implicar en la iniciativa solidària:

- L’empresa Ocio Vital, per gestionar els desplaçaments i les visites.
- Els comunicadors Zoltan Nagy, Marta González i Ester Bachs, per a la difusió.
- L’agència de comunicació PCATS Comunicació en la gestió i difusió a mitjans.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."
Imatge il·lustrativa
El Pop-up gastronòmic a Vilarnau arrenca el 7 de maig amb propostes per a tots els gustos
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.