Associació Autisme amb Futur

Acte solidari del vi català en benefici de l’autisme al Vinseum

L’acte “Catalunya entre Copes: Brindis Final” tindrà lloc el 28 de març de 18.30 a 22h a la Capella del Vinseum de Vilafranca Del Penedès.

Hi ha erotisme en el vi?

| 05/03/2020 a les 07:45h
Especial: Formació
Arxivat a: Actualitat, “Catalunya entre Copes: Brindis Final”, Vinseum
Imatge il·lustrativa
L’acte “Catalunya entre Copes: Brindis Final” posarà punt i final al projecte solidari a favor de l’autisme organitzat per Wine Aspects a través del que s’han tastat vins des les 12 DOs de vi catalanes.

L’esdeveniment tindrà lloc el 28 de març de 18.30 a 22h a la Capella del Vinseum de Vilafranca Del Penedès. Es podran tastar tots els vins dels cellers i DOs que han col·laborat en el projecte, realitzant així un recorregut per les diferents zones vitivinícoles catalanes, i es podran maridar amb formatges i embotits de referència.

La recaptació total de l’acte de clausura, així com la de les 12 sessions formatives de tast que s’han realitzat durant els darrers mesos, anirà íntegrament destinada a l’Associació Autisme amb Futur. Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès amb fills i filles diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

Diverses organitzacions referents de la comarca s’han adherit a la iniciativa i col·laboren desinteressadament per donar suport a la causa de l’autisme, com per exemple Xerigots, Mitjans i Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. També col·laboren Euroselecció amb les copes Riedel, Acquabox i Entrapolis.


Les entrades es poden adquirir a aquí.

Sobre Wine Aspects

Amb 10 anys de trajectòria, Wine Aspects és un centre de formació de vins en diferents idiomes, especialment l'anglès, que ofereix un conjunt de cursos especialitzats en el món de el vi i pensats per millorar les aptituds lingüístiques i els coneixements en el sector vitivinícola, així com per utilitzar el vocabulari d'una manera adequada i concisa

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El sommelier del Celler de Can Roca participa en un tast virtual amb el Master of Wine Fernando Mora i diu que li agradaria envellir tots els vins durant cinc anys | Imagina el món que vindrà després del coronavirus: "Amb aquesta crisi existencial que tindrem a partir de ja necessites acostar-te a la idea d'espiritualitat"
Els 125 treballadors de Vallformosa estan immersos en un ERTO a l'espera de reconduir la situació
Els 125 treballadors de Vallformosa estan immersos en un ERTO a l'espera de reconduir la situació
Ramon Francàs
Les DO Empordà i Terra Alta, Cellers Baronia del Montsant i el Vinseum proposen enginyoses iniciatives
Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres, a Porrera
Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres, a Porrera | Ramon Francàs
Ramon Francàs
Durant la Setmana Santa, col·laboradors de Torres continuaran amb la fabricació dels components des de casa seva | Torres presenta un ERTO per a la seixantena de treballadors de la seva divisió d’enoturisme i gastronomia