Els vins DO Penedès es presenten a Girona i Barcelona

El showroom professional Passarel·la Vinícola Penedès 2020 de Girona serà el 9 de març i el de Barcelona el 23 de març

També s’entregarà la primera edició dels premis Reconeixement DO Penedès

Neix un nou celler per elaborar Clàssic Penedès

| 05/03/2020 a les 06:46h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Penedès
Imatge il·lustrativa
Per tercer any consecutiu, la Denominació d’Origen Penedès escull Girona i Barcelona com a ciutats on celebrar una nova edició de la Passarel·la Vinícola Penedès, la gran trobada professional on tastar les últimes novetats dels cellers de la DO Penedès.

El 9 de març, el Mas Marroch -del restaurant El Celler de Can Roca-, acollirà el showroom a Girona i, posteriorment el 23 de març, la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes serà l’escenari de l’esdeveniment a Barcelona.

Enguany participaran 44 cellers i, com a novetat, en el marc de la passarel·la barcelonina, s’entregarà la primera edició dels premis Reconeixement DO Penedès a la carrera professional d’un bodeguer, professional o empresari vitivinícola del Penedès.


44 cellers participants als dos showrooms

Albet i Noya, Alsina & Sardà, Aymar, Bodega Miquel Jané, AT Roca, Bodegues Ca N’Estella, Bodegues Pinord, Bolet, Can Bas Domini Vinícola, Can Descregut, Can Feixes, Can Marlès, Castellroig-Finca Sabaté i Coca, Celler Credo, Celler Eudald Massana Noya, Celler MontPicolis, Celler Avgvstvs Forvm, Colet, Covides, Domènech.Vidal, Emendis, Família Torres, Finca Viladellops, Giró del Gorner, Gramona, Jané Ventura, Jean Leon, Joan Segura Pujadas, Juvé & Camps, Lacrima Baccus, Llopart, Loxarel, Mas Bertran, Mas Rodó, MontRubí, Miquel Pons, MontRubí, Nadal, Naveran, Oliver Viticultors, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Plana d’en Jan, Sumarroca, Torelló, Torre del Veguer, U MES U i Varias.

 
El showroom comptarà amb diversos col·laboradors gastronòmics com l’IP Llonganissa de Vic, formatges Cadí, olis de la DOP Terra Alta, Les Garrigues i DOP Siurana i Gran Selecció El Trull de Ceolpe, l’IGP Pa de Pagès Català i galetes Quely. Pel que fa als convidats, en aquesta edició hi participaran Enoturisme Penedès i el Consell Regulador IGP Gall del Penedès.
 
 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Per recolzar el sector davant la crisis ocasionada per la Covid19, Innova & Solución ofereix facilitats de contractació als cellers
Imatge il·lustrativa
Abadal Matís fusiona el caràcter de la mandó, raïm històric recuperat, i la potència i estructura de les varietats internacionals ben arrelades a la zona.
Imatge il·lustrativa
El vi blanc jove del celler renova l’etiqueta en el marc del nou projecte La vida secreta de les plantes