I tu, què pintes? Nova iniciativa de Vilarnau pel Dia de la Dona

El pròxim 8 de març, el Dia de la Dona, Vilarnau ofererirà un regal a totes les dones que es presentin a les caves del Penedès

El Japó es rendeix amb els Caves Vilarnau

| 01/03/2020 a les 10:20h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, què pintes?, I tu, Vilarnau, Dia de la Dona
Imatge il·lustrativa
Amb el nom de I tu, què pintes?, el pròxim 8 de març, Dia de la Dona, les caves Vilarnau oferiran una bossa per personalitzar a totes les dones que es presentin al celler penedesenc. Una nova bossa de tela de Vilarnau perquè totes les dones que arribin al celler agafin un pinzell, el mullin i deixin que la seva creativitat floreixi personalitzant la bossa entre vinyes.

"Personalitza la teva Bossa Vilarnau" és una iniciativa per posar en valor a la dona, el Dia de la Dona, en un entorn idíl·lic al Penedès. L'activitat es farà entre les 11 i les 14.30 hores.
 

VV: Vermut a Vilarnau

El mateix dia 8 de març, Vilarnau inaugura un espai per a fer el vermut, l'espai VV. És el Vermut a Vilarnau, que no fa referència a la beguda sinó al moment del "Vermut": aquell moment de cap de setmana tan lúdic i necessari.

Vilarnau ha adaptat un "chill out" on hi trobareu productes locals i un espai perquè passeu un migdia autèntic i diferent. Podeu venir amb el vostre llibre, la vostra guitarra, sols o acompanyats, per gaudir de l'entorn de vinya i dels vins i caves de Vilarnau.
Obren tots els caps de setmana de 11:00h a 14:30h.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat