Quin percentatge de catalans beuen vi? Amb quina freqüència?

Primeres conclusions del baròmetre Cupatges sobre el consum de vi a Catalunya

Neix el Baròmetre de Consum del Vi, una iniciativa de Cupatges i la consultora Visirius

| 10/02/2020 a les 10:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Visirius, Cupatges, baròmetre

 
El baròmetre és una iniciativa de Cupatges i la consultora Visirius (de tractament de dades). Un projecte amb una primera onada de 1.000 entrevistes a consumidors que ha estat possible gràcies al patrocini de 6 denominacions d’origen catalanes; DO Catalunya, DO Penedès, DO Costers del Segre, DO Empordà, DO Conca de Barberà i DO Pla de Bages.


Algunes conclusions del baròmetre
Quin percentatge de població catalana beu vi?
Hi ha diferències entre grups d'edat?
En quines ocasions de consum es prefereix la cervesa o altres begudes?
Quins frens hi ha al consum de vi?
Quins són els criteris més importants a l'hora de triar un vi?
Quines diferències de criteris hi ha per un vi de consum domèstic respecte un vi per consumir a un restaurant?
...

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya: "Més que gaudir i presentar-se, un dia darrere l’altre, com un sibarita infantil, golafre, inconscient i exhibicionista, cal bregar per fer que tot això, algun dia, rutlli com ho ha de fer".