Acampar amb glamur entre vinyes ja és possible a Llopart

Llopart comercialitzarà a partir del pròxim abril una activitat nova en tot l'Estat: ho anomenen Glamping entre Vinyes

Pilarín Bayés il·lustra el llibre “Llopart, família de viticultors” amb text de Manel Cervera

| 10/02/2020 a les 08:50h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme, Llopart
Imatge il·lustrativa
Junt amb l'empresa Zenith Experience, experts en el disseny de campaments itinerants, han llançat una experiència única: la possibilitat de passar una nit amb glamur enmig de les vinyes i sota els estels de l'Heretat Can Llopart d'una manera 100% propera, sostenible i responsable.
 

La haima de 20 m2, amb capacitat de 2 a 4 persones, està equipada amb tota mena de comoditats pròpies d'un hotel boutique. Després d'una visita a LLopart amb degustació dels seus vins i escumosos ecològics el visitant és acompanyat al bell mig de l'entorn de Can LLopart de Subirats -catalogat com Espai d'Interès Natural-, un pulmó verd entre vinyes on els enoturistes gaudiran de la posta de sol i d'un sopar tipus pícnic sota els estels.

Després de dormir amb totes les comoditats, podran gaudir de l'espectacle de la sortida del sol que els descobrirà un mar de vinyes amb les muntanyes de Montserrat a l'horitzó. Per acomiadar l'experiència s'ofereix un esmorzar al mateix espai natural amb productes de proximitat.
 

Aquesta experiència va dirigida al sector MICE -turisme de negoci- per als seus programes de grups corporatius i s'ofereix d'abril a octubre. Té un preu de 283€ per persona i es pot també complementar amb una activitat d'observació astronòmica o de creixement personal.

Es una activitat que no genera cap impacte mediambiental i se suma als esforços que Llopart fa per aconseguir un enoturisme sostenible i responsable. En aquest sentit Llopart va rebre fa uns dies la certificació de sostenibilitat turística Biosphere.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda
“Bodegons amb ampolla de vi”, de la col·lecció Envinats, conté tres conferències d'Eduard Puig i Vayreda | Ruth Troyano
Ruth Troyano
“Bodegons amb ampolla de vi” és el novè títol de la col·lecció Envinats, un volum que conté tres conferències impartides per l’enòleg Eduard Puig i Vayreda a la dècada dels 80
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La DO Conca de Barberà organitza un tast on reivindica que ha triplicat la producció de vins de trepat en 12 anys, però també que té moltes altres elaboracions per oferir | Els tastos presencials amb els elaboradors es reprenen un cop s'ha posat fi a l'estat d'alarma
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us donem 5 idees de vins originals i atrevits per regalar ara que s'ha acabat l'estat d'alarma