Codorníu trasllada les oficines centrals a Sant Sadurní d'Anoia

La companyia rehabilita la masia original de 1551 per donar cabuda a 130 empleats

Ars Collecta de Codorníu, millor packaging dels International Wine Challenge Merchant Awards

| 06/02/2020 a les 17:22h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Codorníu
Imatge il·lustrativa
130 treballadors s'han traslladat des de les oficines d'Esplugues Sant Sadurní d'Anoia, concretament a la Casa Vella, la masia original de 1551 i origen literal del Codorníu. La masia està situada en un entorn únic i privilegiat declarat Patrimoni Històric-Artístic Nacional des de 1976.

La masia consta d'espais per treballar a l'exterior, àrees de fitness, biblioteca, cinema o sales de tast

 

En paraules de Ramon Raventós, actual director general de Raventós Codorniu, "creiem fermament que situar les oficines centrals en el nostre origen és identitari i coherent amb el nostre ofici. Aquesta aposta pel territori ens permetrà concentrar a Sant Sadurní d'Anoia la major part de la nostra activitat socioeconòmica, estem molt orgullosos de poder contribuir a dinamitzar El Penedès, millorar la productivitat local i tornar als nostres orígens".

Una seu corporativa sostenible

L'entorn, la seguretat, el confort ambiental i la preservació dels espais històrics han estat els pilars de la remodelació. La companyia Raventós Codorníu ha invertit prop d'1 milió d'euros en la rehabilitació de l'espai i s'ha dut a terme un estudi de recuperació d'espais i elements arquitectònics singulars de les estàncies de l'antiga masia i de preservació integral de la façana. S'ha prioritzat l'ús de materials naturals com el guix, el vidre, la ceràmica, la fusta i el ferro.

El nou recinte de treball compta amb zones àmplies i lluminoses, sistemes d'eficiència energètica d'última generació, espais per treballar a l'exterior, àrees de convivència, benestar i promoció d'una vida activa i saludable com una zona de fitness, biblioteca, cinema, sales de tast, entre altres propostes.

Raventós Codorniu ha aprofitat també per instaurar la nova cultura corporativa d'equilibri de la vida personal i professional oferint als seus empleats horari laboral flexible d'entrada i sortida i la possibilitat de fer 'Home Office' setmanalment. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
L’empresa barcelonesa es converteix així en la responsable de la distribució a l’engròs dels vins de Bell Cros a la província de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Trenta mesos de criança i agricultura ecològica per a un gran escumós a preu molt raonable