150 cellers catalans seran a la Barcelona Wine Week

La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, inaugura dilluns aquest nou saló

Barcelona Wine Week, del 3 al 5 de febrer, amb més de 550 empreses i 1300 compradors

| 30/01/2020 a les 18:50h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Barcelona Wine Week
Imatge il·lustrativa
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, inaugurarà dilluns 3 de febrer, a les 12 h, al pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc, la primera edició de la Barcelona Wine Week, organitzada per Fira de Barcelona. 

150 cellers de diferents denominacions d’origen catalanes seran presents a un saló organitzat en dues grans àrees: la principal, BWW Lands, on hi haurà els cellers amb denominació d’origen i BWW Groups & Complements, on hi haurà els grans grups empresarials i les empreses d’accessoris i serveis.

L’orientació d’aquest nou saló s’adapta molt al model vitivinícola català, el qual, des de fa anys, ha apostat clarament per les denominacions d’origen. Més del 90% del raïm que es produeix a Catalunya es destina a les 12 DO catalanes.  

La BWW té com a prioritat augmentar les oportunitats de negoci i maximitzar el retorn de les empreses expositores que podran establir nombrosos contactes amb compradors nacionals i estrangers de vi. L’esdeveniment també compta amb un programa d’activitats que impulsa el coneixement del vi i la gastronomia.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
L’empresa barcelonesa es converteix així en la responsable de la distribució a l’engròs dels vins de Bell Cros a la província de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Trenta mesos de criança i agricultura ecològica per a un gran escumós a preu molt raonable