Nou espai gastronòmic a Oller del Mas

Wine Bar i restaurant Bages964 són les dues experiències gastronòmiques que culminen la segona fase del projecte d'ampliació del celler.

2019: Radiografia de les novetats de vins tranquils catalans

| 27/01/2020 a les 10:29h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, Wine Bar, Restaurant Bages964, Oller del Mas
Restaurant Bages964
Restaurant Bages964 | Oscar Mata
El passat divendres, donava el tret de sortida a la segona fase del projecte amb un nou espai gastronòmic format pel Wine bar i el Restaurant Bages964. 

Més de 300 persones van assistir a la inauguració del Wine bar, presidit per una llar de foc 360º està obert de dilluns a diumenge de 8h a 21h i els divendres i dissabtes fins a les 2h de la matinada. L’objectiu és oferir propostes per a tots els moments del dia: esmorzar, vermuts, tapes, afterwork, i els caps de setmana de 23h a 2h de la nit sessió de DJ en directe amb una oferta de còctels i gintònics. 

Al capdavant del restaurant Bages964 hi ha els dos joves xefs manresans Alex Portales i Marc Muñoz que han creat una proposta gastronòmica basada en la cuina de mercat amb producte fresc i de proximitat. Proposen plats de temporada, arrossos i peces senceres de carn i peix fresc per compartir i alguns plats tradicionals de cullera. El Restaurant està obert de dilluns a divendres al migdia amb menú diari i carta i els caps de setmana i nits de divendres i dissabte carta. 

Amb aquesta obertura i la del nou club esportiu INNAT el passat 17 de gener, Oller del Mas culmina la segona fase del projecte d’ampliació i ja ha iniciat les obres de la tercera fase que es preveu l’obertura a l’estiu del 2020 amb la nova hípica Equestrian Oller del Mas, el centre de benestar Ànima, Les Cabanes al bosc i el centre d’interpretació de la natura.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de la Terra Alta, i un vi rosat i un vi negre del Montsant
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Setmana del Vi Català torna el pròxim octubre | El Showroom del Vi Català se celebrarà a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
El Clos Ancestral 2019 s'elabora amb ull de llebre, garnatxa i moneu
Sergi Cortés
El Clos Ancestral 2019 és un vi negre ecològic que prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola