Nou espai gastronòmic a Oller del Mas

Wine Bar i restaurant Bages964 són les dues experiències gastronòmiques que culminen la segona fase del projecte d'ampliació del celler.

2019: Radiografia de les novetats de vins tranquils catalans

| 27/01/2020 a les 10:29h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, Wine Bar, Restaurant Bages964, Oller del Mas
Restaurant Bages964
Restaurant Bages964 | Oscar Mata
El passat divendres, donava el tret de sortida a la segona fase del projecte amb un nou espai gastronòmic format pel Wine bar i el Restaurant Bages964. 

Més de 300 persones van assistir a la inauguració del Wine bar, presidit per una llar de foc 360º està obert de dilluns a diumenge de 8h a 21h i els divendres i dissabtes fins a les 2h de la matinada. L’objectiu és oferir propostes per a tots els moments del dia: esmorzar, vermuts, tapes, afterwork, i els caps de setmana de 23h a 2h de la nit sessió de DJ en directe amb una oferta de còctels i gintònics. 

Al capdavant del restaurant Bages964 hi ha els dos joves xefs manresans Alex Portales i Marc Muñoz que han creat una proposta gastronòmica basada en la cuina de mercat amb producte fresc i de proximitat. Proposen plats de temporada, arrossos i peces senceres de carn i peix fresc per compartir i alguns plats tradicionals de cullera. El Restaurant està obert de dilluns a divendres al migdia amb menú diari i carta i els caps de setmana i nits de divendres i dissabte carta. 

Amb aquesta obertura i la del nou club esportiu INNAT el passat 17 de gener, Oller del Mas culmina la segona fase del projecte d’ampliació i ja ha iniciat les obres de la tercera fase que es preveu l’obertura a l’estiu del 2020 amb la nova hípica Equestrian Oller del Mas, el centre de benestar Ànima, Les Cabanes al bosc i el centre d’interpretació de la natura.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
L’empresa barcelonesa es converteix així en la responsable de la distribució a l’engròs dels vins de Bell Cros a la província de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Trenta mesos de criança i agricultura ecològica per a un gran escumós a preu molt raonable