La DO Montsant entrega el vi solidari al celler Rendé Masdéu

2.600 ampolles d'un cupatge de garnatxes i carinyenes elaborat conjuntament per 13 cellers de la DO Montsant

Pluja d’inversions a la DO Montsant

| 25/01/2020 a les 09:03h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Cellers, DO Montsant, Rendé Masdéu
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Montsant va celebrar a El Masroig un esmorzar per fer entrega al Celler Rendé Masdéu del vi solidari. 13 cellers de la DO han elaborat el vi per ajudar-los en la reconstrucció d’un nou projecte familiar després que els aiguats que van afectar L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà)el passat mes d’octubre arrasessin l’edifici on estava ubicat el celler.
 
A l’acte, celebrat al celler Coca i Fitó, van participar representants dels cellers que han col·laborat en l’elaboració del vi: Acústic Celler, Celler de l’Era, Celler La Placeta, Celler Pascona, Celler Vendrell Rived, Cellers Can Blau, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Coca i Fitó, Mas de l’Abundància, Mas de les Vinyes, Orto Vins i Vinyes Domènech; així com la resta d’empreses que també s’han sumat a aquest projecte solidari: Emili Castells Vives amb les ampolles; Gráficas Varias amb les etiquetes; i Manuel Serra amb els taps.
 
La presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, va agraïr als cellers i a la resta de col·laboradors la implicació en aquest projecte, on tothom s’ha bolcat posant totes les facilitats perquè el vi estigués preparat al més aviat possible. Mariona Rendé ha volgut agrair també totes les mostres de solidaritat que estan rebent des que van perdre el celler, i que tant els està ajudant a tirar endavant.
 

Sobre el vi

#alvostrecostat és un vi solidari del qual s’han elaborat 2.600 ampolles amb l’objectiu d’ajudar a la família Rendé Masdéu després que els aiguats s’emportessin el seu celler. El vi, elaborat conjuntament per 13 dels cellers emparats sota la DO Montsant, és un cupatge de garnatxes i carinyenes, les varietats més representatives de la DO Montsant.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC | Maria Rosa Ferré
Ramon Francàs
La greu crisi sanitària i econòmica del coronavirus Covid-19 sembla també haver ‘infectat’ de ple el món del vi català | La pandèmia ha fet emergir la solidaritat i l’enginy, però també ha fet aflorar que la situació no és per fer broma (ni mica) | Alguns cellers podrien quedar-se pel camí.
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La situació derivada per la Covid-19 està afectant durament el sector de l’hosteleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Ramon Francàs
Es referenda al BOE la incorporació de la varietat autòctona de la Terra Alta al plec de condicions de la DO | La morenillo, una varietat tardana i de poc grau, ha viscut una especial resiliència