Neix un nou celler per elaborar Clàssic Penedès

Sumant el nou celler "La Plana d'en Jan", són 19 els cellers de la DO Penedès que elaboren Clàssic Penedès

Torres retorna el Viña Esmeralda a la DO Penedès

| 25/01/2020 a les 07:05h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Cellers, DO Penedès, Clàssic Penedès
Imatge il·lustrativa
Aquest dijous es va celebrar un trobada per a donar la benvinguda a La Plana d’en Jan,el darrer celler que s’incorpora com a elaborador de Clàssic Penedès, l’escumós de la DO Penedès. A la trobada, celebrada a la finca de La Plana d’en Jan a Pacs del Penedès, hi van assistir altres membres elaboradors de Clàssic Penedès, que varen brindar per aquesta nova incorporació al grup de elaboradors de vins escumosos de la denominació d’origen Penedès.
 
Un celler amb 1 any de vida

La Plana d’en Jan és un celler que va néixer fa pocs mesos a Pacs del Penedès. La finca compta amb 30 hectàrees de vinya que envolten la masia. L’actual propietari, Joan Marrugat, ha treballat ens els darrers temps per a renovar el celler però ha conservat la part original que va tirar endavant el besavi de la família. Actualment, La Plana d’en Jan elabora 1 Clàssic Penedès i 3 vins tranquils dins de la DO Penedès.
 

Els cellers els que elaboren Clàssic Penedès

Albet i Noya
Castell de Pujades
Maria Font Puig
Viladellops
Colet
Puig-Romeu
Mas Bertran
Can Gallego
AT Roca
Montpicolis
Josep Vila Rodon
Torre del Veguer,
La Plana d’en Jan
Cal Costas
Hinrichsen & Son
Mas Comtal
Loxarel
Bonans

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya: "Més que gaudir i presentar-se, un dia darrere l’altre, com un sibarita infantil, golafre, inconscient i exhibicionista, cal bregar per fer que tot això, algun dia, rutlli com ho ha de fer".