Neix un nou celler per elaborar Clàssic Penedès

Sumant el nou celler "La Plana d'en Jan", són 19 els cellers de la DO Penedès que elaboren Clàssic Penedès

Torres retorna el Viña Esmeralda a la DO Penedès

| 25/01/2020 a les 07:05h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Cellers, DO Penedès, Clàssic Penedès
Imatge il·lustrativa
Aquest dijous es va celebrar un trobada per a donar la benvinguda a La Plana d’en Jan,el darrer celler que s’incorpora com a elaborador de Clàssic Penedès, l’escumós de la DO Penedès. A la trobada, celebrada a la finca de La Plana d’en Jan a Pacs del Penedès, hi van assistir altres membres elaboradors de Clàssic Penedès, que varen brindar per aquesta nova incorporació al grup de elaboradors de vins escumosos de la denominació d’origen Penedès.
 
Un celler amb 1 any de vida

La Plana d’en Jan és un celler que va néixer fa pocs mesos a Pacs del Penedès. La finca compta amb 30 hectàrees de vinya que envolten la masia. L’actual propietari, Joan Marrugat, ha treballat ens els darrers temps per a renovar el celler però ha conservat la part original que va tirar endavant el besavi de la família. Actualment, La Plana d’en Jan elabora 1 Clàssic Penedès i 3 vins tranquils dins de la DO Penedès.
 

Els cellers els que elaboren Clàssic Penedès

Albet i Noya
Castell de Pujades
Maria Font Puig
Viladellops
Colet
Puig-Romeu
Mas Bertran
Can Gallego
AT Roca
Montpicolis
Josep Vila Rodon
Torre del Veguer,
La Plana d’en Jan
Cal Costas
Hinrichsen & Son
Mas Comtal
Loxarel
Bonans

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
L’empresa barcelonesa es converteix així en la responsable de la distribució a l’engròs dels vins de Bell Cros a la província de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Trenta mesos de criança i agricultura ecològica per a un gran escumós a preu molt raonable