Neix un nou celler per elaborar Clàssic Penedès

Sumant el nou celler "La Plana d'en Jan", són 19 els cellers de la DO Penedès que elaboren Clàssic Penedès

Torres retorna el Viña Esmeralda a la DO Penedès

| 25/01/2020 a les 07:05h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Cellers, DO Penedès, Clàssic Penedès
Imatge il·lustrativa
Aquest dijous es va celebrar un trobada per a donar la benvinguda a La Plana d’en Jan,el darrer celler que s’incorpora com a elaborador de Clàssic Penedès, l’escumós de la DO Penedès. A la trobada, celebrada a la finca de La Plana d’en Jan a Pacs del Penedès, hi van assistir altres membres elaboradors de Clàssic Penedès, que varen brindar per aquesta nova incorporació al grup de elaboradors de vins escumosos de la denominació d’origen Penedès.
 
Un celler amb 1 any de vida

La Plana d’en Jan és un celler que va néixer fa pocs mesos a Pacs del Penedès. La finca compta amb 30 hectàrees de vinya que envolten la masia. L’actual propietari, Joan Marrugat, ha treballat ens els darrers temps per a renovar el celler però ha conservat la part original que va tirar endavant el besavi de la família. Actualment, La Plana d’en Jan elabora 1 Clàssic Penedès i 3 vins tranquils dins de la DO Penedès.
 

Els cellers els que elaboren Clàssic Penedès

Albet i Noya
Castell de Pujades
Maria Font Puig
Viladellops
Colet
Puig-Romeu
Mas Bertran
Can Gallego
AT Roca
Montpicolis
Josep Vila Rodon
Torre del Veguer,
La Plana d’en Jan
Cal Costas
Hinrichsen & Son
Mas Comtal
Loxarel
Bonans

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC | Maria Rosa Ferré
Ramon Francàs
La greu crisi sanitària i econòmica del coronavirus Covid-19 sembla també haver ‘infectat’ de ple el món del vi català | La pandèmia ha fet emergir la solidaritat i l’enginy, però també ha fet aflorar que la situació no és per fer broma (ni mica) | Alguns cellers podrien quedar-se pel camí.
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La situació derivada per la Covid-19 està afectant durament el sector de l’hosteleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Ramon Francàs
Es referenda al BOE la incorporació de la varietat autòctona de la Terra Alta al plec de condicions de la DO | La morenillo, una varietat tardana i de poc grau, ha viscut una especial resiliència