La segona edició de les Enojornades se centraran en la internacionalització

Organitzades per l'Institut del cava, les Enojornades es dirigeixen als cellers i a les empreses del sector enoturístic

Se celebraran el 20 i 21 de febrer a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)

| 23/01/2020 a les 16:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Institut del Cava, Enojornades
Imatge il·lustrativa
Els propers 20 i 21 de febrer de 2020 tindrà lloc la segona edició de les Enojornades, que en aquesta ocasió posarà el seu focus en la internacionalització de l'enoturisme. Experts nacionals i internacionals aprofundiran en quines són les principals eines per arribar al client final i com s'ha d'actuar per adaptar-s'hi i millorar les estratègies en els diferents mercats, com Estats Units, Canadà, Llatinoamèrica i Rússia. També es parlarà de destinacions enoturístiques de referència com Itàlia i Xile i es presentaran iniciatives empresarials d'èxit i inspiradores.
 
Les Enojornades se celebraran al Centre d'Interpretació del Cava de Sant Sadurní d'Anoia, són un punt de trobada i coneixement entre professionals per tractar temes d'actualitat del sector del vi, especialment de l'enoturisme. Van dirigides a professionals de cellers de tota la geografia espanyola, així com a professionals d'empreses del sector del turisme que tinguin un interès directe en el turisme enogastronòmic, ja siguin agències de viatges, cases rurals o serveis de restauració, entre d'altres. En aquesta nova edició, la periodista especialitzada en enoturisme Ruth Troyano tornarà a ser l'encarregada de conduir la trobada.
 

Els ponents

Zaida Semprun (Directora de Hacedores The Experience Collection)
Anna Sánchez (Directora de Màrqueting estratègic de la Destinació Barcelona)
Gabriel Guilera (Cap de Continguts de Turisme de Lleure i membre de l'equip de Direcció General de Turisme Barcelona)
Sean P. O'Rourke (Co-fundador i CEO de EATour Specialist)
Julio Botella (Propietari de Julio Botella Travel)
Alicia Ortiz (Gerent d’Enoturismo Chile)
Roberta Garibaldi (Especialista en turisme enogastronòmic)
Beatriz Vergara (Directora d'enoturisme de González Byass)
Enrique López (Co-fundador i CEO de El Cavino del Vino)
Francisco Retamero (Co-propietari de Descalzos Viejos)

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
L’empresa barcelonesa es converteix així en la responsable de la distribució a l’engròs dels vins de Bell Cros a la província de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Trenta mesos de criança i agricultura ecològica per a un gran escumós a preu molt raonable