​El Reserva Martí, l'únic or català al concurs Millésime Bio

Albet i Noya guanya l'or amb l'anyada 2013, que acaba de sortir al mercat

La fira Millésime Bio, de vins ecològics, té lloc a Montpellier del 27 al 29 de gener

Josep Maria Albet: "D’aquí a 5 anys ja podrem plantar vinya resistent als fongs, adaptada a la sequera i de maduració més tardana"

| 21/01/2020 a les 07:08h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Reserva Martí
Tastadors del concurs Millésime Bio.
Tastadors del concurs Millésime Bio. | Millésime Bio
El Reserva Marti, vi icona del celler Albet i Noya, acaba d'estrenar la seva anyada 2013 amb medalla d’or a sota el braç. El certamen Challenge Millésime Bio ha valorat 1612 vins ecològics de 13 països diferents i el Reserva Martí ha sigut l’únic vi català que ha ascendit a la màxima categoria, si bé és cert que hi ha tres vins més de Mallorca que han assolit el guardó d'or -Can Aixartell amb dos vins i Can Majoral-.

L’anyada 2013 del Reserva Martí està elaborat amb raïms seleccionats de cabernet sauvignon, merlot, syrah i ull de llebre. Té 24 mesos de criança en botes de roure francès i més de tres anys de repòs en ampolla. 

No ha sigut l’únic vi d’Albet i Noya premiat al certamen de Millésime Bio. El Blanc XXV 2014 (elaborat amb viogner i les varietats experimentals marina rion i vidal) ha obtingut una medalla de plata; i l’escumós Brut21 Barrica (chardonnay i pinot noir), una de bronze.

La fira Millesime Bio té lloc a Montpellier del 27 al 29 de gener i reuneix  més de 1300 cellers internacionals. És una de les fires més importants especialitzades únicament en vins ecològics.

Podeu veure aqui tots els premiats.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
L’empresa barcelonesa es converteix així en la responsable de la distribució a l’engròs dels vins de Bell Cros a la província de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Trenta mesos de criança i agricultura ecològica per a un gran escumós a preu molt raonable