Mestres renova la imatge dels seus Caves tornant a les etiquetes històriques

Caves Mestres, una de les icones de les llargues criances de Sant Sadurní d'Anoia, modernitza les seves etiquetes per adaptar-se als nous temps

Desapareixen les "M" amb punts i els 3 signes de "+" de les antigues etiquetes per donar pas a unes etiquetes més tradicionals i sòbries.

2019: Radiografia de les novetats d'escumosos catalans

| 14/01/2020 a les 07:44h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Mestres, Caves Mestres

L'estudi creatiu La Sixtina ha estat l'encarregat de la difícil feina de posar al dia la imatge dels caves de Mestres. Les antigues etiquetes van ser tota una revolució per actualitzar-se pensant en la nova generació de consumidors.

Per aquest motiu, l’estudi va decidir recuperar el llenguatge gràfic de les etiquetes històriques de l'elaborador que va crear el primer Brut Nature.

S’ha volgut recuperar “un seguit de recursos gràfics de gran bellesa i potència estètica”, segons el dissenyador Xavi Martínez. Es recupera, d’aquesta manera, un heràldic que parla del cognom de la família i una filigrana d'una etiqueta històrica. Així mateix, s’ha “perfeccionat” el logotip de la marca.

Segons l’agència La Sixtina, “els recursos tècnics que s'han aplicat en la producció de les etiquetes i collarins ens han ajudat a projectar aquesta imatge de clàssic renovat que volíem donar a la gamma”. En definitiva, s’ha volgut vestir, amb aquest restyling, “un producte Premium, solvent i amb una tradició històrica referent en el sector del Cava”.
 
 


 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El celler manresà inaugura un wine bar per les tardes d'estiu
Imatge il·lustrativa
Al certmen International Wine Awards s'han tastat 2249 referències | Mas Blanch i Jové ha obtingut 7 Medalles d’Or i 1 Medalla de Plata