Wine & Meat by Jean Leon, la nova oferta gastronòmica de Grandvalira

El nou restaurant de Grandvalira presenta una àmplia carta basada en les carns de qualitat, productes gourmet i una selecció exclusiva de vins del Penedès

Nova anyada del Vi de Finca Vinya La Scala de Jean Leon

| 24/12/2019 a les 10:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Wine & Meat by Jean Leon, Jean Leon
Imatge il·lustrativa
El nou establiment està situat en el sector Soldeu, a més de 2000 metres d'altitud, i ofereix un producte de qualitat en un espai modern i acollidor. Àlex Orúe, director de restauració de Grandvalira - Ensisa, el defineix com "un concepte únic i diferent, amb un disseny que busca l'equilibri entre les connotacions històriques de la marca Jean Leon i un espai confortable, càlid, funcional i modern".

Orúe afirma que la clau per al naixement d'aquest nou concepte és "la unió amb una marca de prestigi dins el món de l'enologia com és Jean Leon, el que li dóna un distintiu de màxima qualitat" que connecta amb la personalitat de Grandvalira.

El restaurant basa la seva oferta en tres eixos; El Colmado, amb talls i emplatats al moment per oferir el millor producte en les millors condicions: des d'embotits prèmium, productes enllaunats i bona selecció de formatges.

D'altra banda hi ha la Josper Àrea, on la brasa és el fil conductor de les coccions amb verdures i suggeriments de temporada, a més de talls nobles de carn a la brasa com waygu, Black Angus de Nebraska o vedella ecològica andorrana.

Finalment, el tercer espai, el Wine Bar, permet als visitants endinsar-se en territori vinícola gràcies a una àmplia proposta de vins del Penedès de la casa Jean Leon, en la qual destaquen les anyades especials.

Segons apunta Mireia Torres, directora dels cellers Jean Leon, aquest nou projecte en una estació d'esquí puntera com és Grandvalira suposa un autèntic repte per a la marca: "A Jean Leon li hauria encantat aquest nou concepte, ja que reflecteix el seu esperit. Estem en un entorn meravellós, amb un paisatge increïble, decoració de muntanya que et fa sentir com a casa i l'excel·lent acompanyament de bona carn i bon vi... Ho tenim tot per triomfar".

 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Entrevista amb François Chartier, millor sumiller del món (1994), consultor d'alguns dels millors xefs del món com Ferran Adrià i un "geni pur!" segons Robert Parker
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Segona edició del Comuvicat, amb l'objectiu difondre la realitat dels vins elaborats a Catalunya
Imatge il·lustrativa
Organitzades per l'Institut del cava, les Enojornades es dirigeixen als cellers i a les empreses del sector enoturístic | Se celebraran el 20 i 21 de febrer a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)