Advertisement

Wine & Meat by Jean Leon, la nova oferta gastronòmica de Grandvalira

El nou restaurant de Grandvalira presenta una àmplia carta basada en les carns de qualitat, productes gourmet i una selecció exclusiva de vins del Penedès

Nova anyada del Vi de Finca Vinya La Scala de Jean Leon

| 24/12/2019 a les 10:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Wine & Meat by Jean Leon, Jean Leon
Imatge il·lustrativa
El nou establiment està situat en el sector Soldeu, a més de 2000 metres d'altitud, i ofereix un producte de qualitat en un espai modern i acollidor. Àlex Orúe, director de restauració de Grandvalira - Ensisa, el defineix com "un concepte únic i diferent, amb un disseny que busca l'equilibri entre les connotacions històriques de la marca Jean Leon i un espai confortable, càlid, funcional i modern".

Orúe afirma que la clau per al naixement d'aquest nou concepte és "la unió amb una marca de prestigi dins el món de l'enologia com és Jean Leon, el que li dóna un distintiu de màxima qualitat" que connecta amb la personalitat de Grandvalira.

El restaurant basa la seva oferta en tres eixos; El Colmado, amb talls i emplatats al moment per oferir el millor producte en les millors condicions: des d'embotits prèmium, productes enllaunats i bona selecció de formatges.

D'altra banda hi ha la Josper Àrea, on la brasa és el fil conductor de les coccions amb verdures i suggeriments de temporada, a més de talls nobles de carn a la brasa com waygu, Black Angus de Nebraska o vedella ecològica andorrana.

Finalment, el tercer espai, el Wine Bar, permet als visitants endinsar-se en territori vinícola gràcies a una àmplia proposta de vins del Penedès de la casa Jean Leon, en la qual destaquen les anyades especials.

Segons apunta Mireia Torres, directora dels cellers Jean Leon, aquest nou projecte en una estació d'esquí puntera com és Grandvalira suposa un autèntic repte per a la marca: "A Jean Leon li hauria encantat aquest nou concepte, ja que reflecteix el seu esperit. Estem en un entorn meravellós, amb un paisatge increïble, decoració de muntanya que et fa sentir com a casa i l'excel·lent acompanyament de bona carn i bon vi... Ho tenim tot per triomfar".

 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Descobrir o redescobrir l'Empordà vinícola és una experiència que va molt més enllà d'una visita i un tast | T'ajudem a triar algunes de les millors experiències
Imatge il·lustrativa
La vinya a Catalunya s'encamina cap a ser majoritàriament ecològica | Les dades del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) mostren que més d'un terç de les vinyes catalanes ja són ecològiques
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca.
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca. | Grup Patrimoni Històric de l'Arquitectura del Vi de Vilafranca
Jordi Bes
Els diversos destins d'un barri vinícola, una casa senyorial i un celler modernista fan témer que la seva preservació es vegi compromesa, almenys tal com se'ls coneix ara | Historiadors i arquitectes fan un toc d'atenció a Vilafranca del Penedès per no malmetre el conjunt de les naus del carrer del Comerç, nascudes el segle XIX amb el ferrocarril per comerciar amb el vi