Cuina

La Joviat guanya l'especial «Joc de Cartes» d'escoles d'hoteleria

L'escola manresana va preparar un menú amb caneló rostit, bacallà confitat i poma aneto

| 19/12/2019 a les 10:06h
Arxivat a: Vídeos, joviat, joc de cartes, tv3, cuina
Xènia Llobet i Marc Morral, de la Joviat, s'abracen després de saber-se guanyadors
Xènia Llobet i Marc Morral, de la Joviat, s'abracen després de saber-se guanyadors | TV3
L'escola Jovita de Manresa ha guanyat l'especial Joc de Cartes d'escoles d'hoteleria que es va emetre dimecres a TV3. L'escola manresana s'enfrontava a l'escola Bellart i a la Sant Ignasi de Sarrià.

Amb el seu tradicional format el programa conduït pel cuiner Marc Ribas proposava un àpat a cada una de les tres escoles, però en aquesta ocasió amb un menú tancat. L'equip de l'escola Joviat, format per l'alumna Xènia Llobet i el professor Marc Morral han servit un caneló rostit, de primer, un bacallà confitat, de segon plat, i una poma aneto, de postres.

El concurs, a més, es completava amb la preparació d'un àpat de Nadal en que cada escola preparava un plat. L'escola Joviat va fer el pollastre rostit, que va ser valorat per als 13 restauradors que en les anteriors edicions del Joc de Cartes havien guanyat el Segell Blau d'estalvi d'aigua i eficiència energètica.

- Veure el programa sencer

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
“180 anys alimentant Barcelona” és el nom d'un programa on els vins de la DO Penedès participaran en les activitats de cuina i conversa dirigides per experts del sector.
J. Antonio Valls, Javier Pagés i Marta Macías
J. Antonio Valls, Javier Pagés i Marta Macías
BWW vol mostrar el potencial de el vi espanyol al mercat internacional
Els nous vins del projecte Bell Cros
Els nous vins del projecte Bell Cros
Ramon Francàs | 1 comentari
Els suecs Ann i Peter Skoglund presenten avui a Barcelona el nou projecte del celler Bell Cros | Acústic Celler d’Albert Jané comença les obres del seu nou celler a Marçà, on s’obriran a l’enoturisme | Josep Grau Viticultor de Marçà fa el salt a la DOQ Priorat, amb nou celler a Gratallops