Oller del Mas

Oller del Mas obrirà al gener un club esportiu

Innat és el nou club esportiu i neix de la ma d'Altius, un centre d'entrenament personal de Manresa

El club esportiu integrarà totes la àrees esportives del complex

2019: Radiografia de les novetats de vins tranquils catalans

| 19/12/2019 a les 10:03h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Oller del Mas, Àltius
Imatge il·lustrativa
Joan Ramon Tarragó d’Altius i Frank Margenat d’Oller del Mas han signat el contracte de col·laboració per la gestió dels entrenaments personals i activitats esportives del Club Esportiu Innat. Marc Costa portarà la direcció esportiva i organitzarà totes les activitats, programes i entrenaments pels socis.

Innat és un nou concepte de club que neix amb la voluntat d’acompanyar als seus membres en el procés de benestar oferint les millors instal·lacions, programes i serveis i on es prioritza l’atenció personalitzada i la qualitat.

Altius i Innat han dissenyat uns programes i entrenaments que van des d’entrenaments personals a entrenaments de grups (tant grups de 2-3 persones, grups de 8 i grups de 15) on els socis poden entrenar en grup amb un mateix objectiu i dinàmica. Yoga i Mindfulness, circuits funcionals, alta intensitat i força són alguns dels entrenaments de grups reduïts que llançarà el cub amb l’obertura al gener. També es faran programes de rehabilitació i d’alt rendiment pensats per a esportistes d’elit i amateurs que vulguin recuperar-se d’alguna lesió o entrenar per tal de millorar el rendiment. 
 

El club admetrà fins a un màxim de 70 socis per tal garantir la intimitat i l’exclusivitat i posarà a la disposició dels socis totes les instal·lacions per gaudir de l’entorn, la salut i l’esport.

L’obertura està prevista a mitjans de gener juntament amb l’obertura del nou restaurant Bages964. Amb això, el projecte Oller del Mas culmina la segona fase i posa data per la tercera i última a l’estiu del 2020 amb l’obertura de les Cabanyes i el Centre de Benestar Ànima.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC | Maria Rosa Ferré
Ramon Francàs
La greu crisi sanitària i econòmica del coronavirus Covid-19 sembla també haver ‘infectat’ de ple el món del vi català | La pandèmia ha fet emergir la solidaritat i l’enginy, però també ha fet aflorar que la situació no és per fer broma (ni mica) | Alguns cellers podrien quedar-se pel camí.
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La situació derivada per la Covid-19 està afectant durament el sector de l’hosteleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Ramon Francàs
Es referenda al BOE la incorporació de la varietat autòctona de la Terra Alta al plec de condicions de la DO | La morenillo, una varietat tardana i de poc grau, ha viscut una especial resiliència