novetats

Edició especial de Gala de Vallformosa en homenatge als luxosos anys 20

Vallformosa ret homenatge a l’Art Decó dels anys 20 amb el llançament d’una edició especial i limitada del cava Gala.

2019: Radiografia de les novetats de vins tranquils catalans

| 17/12/2019 a les 18:58h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Art Decó, Vallformosa, Gala
Amb l’arribada del nou any 2020, es commemora el centenari dels bojos i feliços anys 20. Una època de luxes i de grans festes on la moda, l’art i l’arquitectura també trencaven motllos. Per homenatjar aquesta època d’or, Vallformosa crea una edició especial amb un disseny més “vintage” dins de la col·lecció Gala.

Durant els anys 20, un cop acabada la Primera Guerra Mundial, les nits de les grans ciutats com Nova York o Londres s’omplien de festes espectaculars, al més estil del “Gran Gatsby”.  Els vins escumosos omplien les copes de la gent. Vallformosa ret homenatge a aquesta època glamurosa i acompanya festes similars.

El disseny d’aquest nou Gala combina el blanc i el daurat, formant un original marbrejat, típic de l’Art Decó dels anys 20. El marbre era un dels materials més utilitzats en aquesta època, ja fos per grans projectes arquitectònics, per decorar els habitatges més luxosos dels Estats Units o per la creació d’escultures artístiques. 

Cava Gala Brut Nature Reserva

El Gala Brut Nature és un Reserva amb un mínim de criança en rima de 24 mesos. Rodó, equilibrat, amb notes de fruita amb punyol i flors. Ideal per harmonitzar amb peixos al forn, ranxos mariners i fins i tot plats d’aviram. Servir a 6ºC. Surt a un preu recomanat, 20 euros.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El celler manresà inaugura un wine bar per les tardes d'estiu
Imatge il·lustrativa
Al certmen International Wine Awards s'han tastat 2249 referències | Mas Blanch i Jové ha obtingut 7 Medalles d’Or i 1 Medalla de Plata