Imatge il·lustrativa

Tastos Visuals...

En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.

| 20/02/2020 a les 10:00h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vídeos, La Guia de Vins de Catalunya, Tastos Visuals, Romina Ribera, Carles Xuriguera, Cupatges

 

 

 

 

 

 

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

Catalans
Manuel Duran Samaranch, 13/12/2019 a les 17:48
+0
-1
A Catalunya es demana Rioa parque molsts vins catalans son vins afrancesats
el priorat
Celler escoda pallejà, 13/01/2020 a les 16:54
+0
-0
Pensem que la D.O.Q Priorat es la unica en tot el mediterrani però moltes firmes comercials ant convertit els seus vins amb un producte com la Rioja sense considera que som pocs els que considerem que el vi es un art no producte

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.