Mor l'enòleg i col·laborador de Cupatges Àngel Garcia Petit

Una malaltia als pulmons va acabar amb la seva vida ahir divendres

Àngel Garcia Petit guia una volta a Catalunya en 50 vins

| 07/12/2019 a les 11:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Àngel Garcia Petit
Imatge il·lustrativa
Ahir divendres 6 de desembre ens va deixar, amb 65 anys, després de mesos arrossegant una malaltia pulmonar.

L'Àngel Garcia Petit era llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, i en Enologia per la URV de Tarragona. Va treballar en activitats relacionades amb la sanitat, la docència i l’enologia. Va ser professor de Viticultura i Enologia al Curs d’Especialització de Sommeliers de l’ESHIT Sant Ignasi de Barcelona, i va ser responsable enològic de l’empresa d’enoturisme Viemocions. També col·laborava amb diversos mitjans com Cupatges o la revista Cuina..

L'Àngel va escriure diversos llibres com "100 coses que cal saber de vins" amb el que va rebre el premi "Gourmand Awards 2015".

Demà diumenge s'obrirà la sala de vetlla al Tanatori de Sancho d'Àvila i dilluns s'oferirà una cerimònia de comiat.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

En la mort de l' Angel
Agusti Ensesa, 14/12/2019 a les 11:43
+0
-0
Hem perdut un bon amic I una excellent persona. Descansi en pau I una oració per ell
Un afectuos adéu a un amic
Marià Bigordà Puig, 17/12/2019 a les 17:53
+0
-0
Reposa en pau, Àngel! . Sempre et recordaré com un excel·lent amic i company ..... i crec que el món de l'enologia ha perdut un puntal molt important!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Leo i Roc Gramona
Leo i Roc Gramona | Ruth Troyano
Ruth Troyano
Roc i Leo Gramona elaboren vins parcel·laris a Enclòs de Peralba, un celler nou a recer de Gramona en què volen recuperar la memòria de l’elaboració de vins tranquils del Penedès
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat