Vi solidari de la DO Montsant per donar suport a Rendé Masdéu

La DO Montsant ha promogut l’elaboració d’un vi solidari que s’entregarà al celler perquè el pugui vendre i els ajudi en la reconstrucció d’un nou projecte familiar

Terroir al Límit fa el salt al Montsant: "Creiem que és més interessant que el Priorat"

| 04/12/2019 a les 07:05h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Rendé Masdéu, DO Montsant
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Montsant ha volgut posar el seu gra de sorra en la gran onada solidària que ha acompanyat a la família propietària del celler Rendé Masdeu des que ho va perdre tot en els aiguats que van afectar L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) el passat mes d’octubre, i que van arrasar l’edifici on estava ubicat el celler.

Per fer-los costat, la DO Montsant ha promogut l’elaboració d’un vi solidari que s’entregarà al celler perquè el pugui vendre i els ajudi en la reconstrucció d’un nou projecte familiar. 15 dels cellers adscrits a la DO Montsant s’han sumat al projecte, aportant litres de les seves collites amb la voluntat de fer un cupatge amb les varietats més emblemàtiques de la DO Montsant: les garnatxes i les carinyenes.

Ja s’han fet les primeres proves del que serà el cupatge definitiu d’aquest vi negre jove que encara no té nom però del qual s’elaboraren unes 2.000 ampolles que els cellers participants esperen poder tenir a punt abans del Nadal. Un cop passades les festes s’organitzarà un acte que servirà per donar suport a la família i fer-li entrega del vi.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Els nous vins del projecte Bell Cros
Els nous vins del projecte Bell Cros
Ramon Francàs
Els suecs Ann i Peter Skoglund presenten avui a Barcelona el nou projecte del celler Bell Cros | Acústic Celler d’Albert Jané comença les obres del seu nou celler a Marçà, on s’obriran a l’enoturisme | Josep Grau Viticultor de Marçà fa el salt a la DOQ Priorat, amb nou celler a Gratallops
Imatge il·lustrativa
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Ramon Sentmertí, director gerent de PRODECA
Ramon Sentmertí, director gerent de PRODECA
Més de 350 empreses i agents del sector participen en el principal espai de trobada del sector agroalimentari català. | El volum de negoci del sector agroalimentari equival a un 16,28% del PIB de Catalunya