Christmas Market & Wine Experience

Abadal consolida el seu Christmas Market & Wine Experience

Abadal tanca la IV edició de l' Abadal Christmas Market & Wine Experience, el seu mercat gastronòmic i nadalenc, amb un èxit d'assistència.

Abadal Mandó 2017, el retorn al futur

| 26/11/2019 a les 06:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Christmas Market & Wine Experience, Abadal
Imatge il·lustrativa
Des de les 11 fins a les 20 hores, el passat dissabte 23 de novembre, el celler va obrir les sever portes per a oferir als seus visitants tastos de vins i harmonies exclusives, zona Gastro Bar, mercat de productes artesanals i gastronòmics de proximitat, visites a la vinya i la Masia històrica, activitats infantils i concerts.

Una experiència enogastronòmica al Bages, amb el vi com a protagonista, que ha consistit en una jornada única a la zona on els assistents han pogut gaudir, entre d'altres, d'una oferta variada i exclusiva de tastos i showcookings.

Abadal Christmas Market & Wine Experience 2019 ha congregat a milers d'assistents, la majoria provinents de la Catalunya Central i de Barcelona i àrea Metropolitana, omplint la totalitat dels seus tastos i maridatges en una ja consolidada jornada enogastronòmica i festiva a les portes del Nadal. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Zhou Mengxin
Zhou Mengxin | restaurant Somiatruites
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Zhou Mengxin, coxef del restaurant Somiatruites d'Igualada (Barcelona), és la protagonista d'aquesta nova entrega de "Cuineres i Vi"
Imatge il·lustrativa
Our Critic’s Best Wine Moments of 2019 destaca la varietat ancestral Pirene cultivada a Sant Miquel de Tremp | Salmos 2015 y Reserva Real 2015, ambdós inclosos en llistats ‘Top 100’
Imatge il·lustrativa
La plataforma ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ provoca l'anunci de la voluntat de retirar el projecte | ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ es dissoldrà quan es confirmi per escrit la renúncia al projecte i es tanqui l’expedient