Neix el vi #alvostrecostat per ajudar al desaparegut celler Rendé Masdéu

S'embotellaran unes 10.000 ampolles a un preu de 10€ (PVP) amb el nom #alvostrecostat

A l'etiqueta, s'hi pot llegir "La terrible riuada del Francolí del 22 d'octubre de 2019 es va emportar el Celler Rendé Masdéu, de l'Espluga de Francolí, el projecte de tota una vida. Comprant aquest vi ajudes a començar de nou a la Mariona i a en Jordi, propietaris del celler.”

Les riuades s'emporten el celler Rendé Masdéu

| 25/11/2019 a les 08:29h
Arxivat a: Cellers, #alvostrecostat, Rendé Masdéu
#alvostrecostat neix d'un cupatge solidari entre tots els cellers de la Conca de Barberà amb el disseny d 'una etiqueta exclusiva on s'explica què va passar: 
"La terrible riuada del Francolí del 22 d'octubre de 2019 es va emportar el Celler Rendé Masdéu, de l'Espluga de Francolí, el projecte de tota una vida. Comprant aquest vi ajudes a començar de nou a la Mariona i a en Jordi, propietaris del celler.” Vi elaborat amb la col·laboració de tots els cellers de la Conca de Barberà. Tots estem #alvostrecostat." 

Es tracta d'un vi negre que s'embotella a les instal·lacions de Castell D'Or, l'antiga Cooperativa de l'Espluga de Francolí, que també va veure néixer Rendé Masdéu.
El vi inclou gairebé totes les varietats negres de la comarca, ensamblades per diversos enòlegs.

S'han embotellat unes 10.000 ampolles a un preu de 10€ (PVP) amb el nom #alvostrecostat, que ja es poden comprar a les botigues especialitzades, restaurants i botigues online. El preu íntegre de l’ampolla anirà destinat al compte solidari per ajudar al Celler Rendé Masdéu. 


 

Etiqueta solidària #alvostrecostat

Paral·lelament, amb l'ajuda de les denominacions i cellers d'arreu de Catalunya, s'ha engegat una iniciativa que també veu la llum avui: l'etiqueta solidària #alvostrecostat. 
Un distintiu que portaran totes les ampolles dels cellers que decideixin col·laborar fent un donatiu d'1€ per etiqueta. És a dir, el consumidor quan compri aquesta ampolla sap que el celler elaborador donarà 1€ pel Celler Rendé Masdéu. 

A l'etiqueta hi ha el dibuix d'una llàgrima o gota de vi de color blau, creada per Jaume Coca, dissenyador habitual del Celler Rendé Masdéu. I el text que l'acompanya és:
"La terrible riuada del Francolí del 22 d'octubre de 2019 es va emportar el Celler Rendé Masdéu, de l'Espluga de Francolí, el projecte de tota una vida. Comprant aquest vi ajudes amb 1€ a començar de nou a la Mariona i a en Jordi, propietaris del celler."


Llocs on es pot comprar el vi

Bon Preu Esclat
Distribuïdora El Petit Celler 
Vila Viniteca 
Licors Jané (Vendrell)
Diene (Reus)
Licors Grau (Girona)
Va de Uvas
Distribucions Bonaigua
I a les botigues especialitzades de la Conca de Barberà

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC | Maria Rosa Ferré
Ramon Francàs
La greu crisi sanitària i econòmica del coronavirus Covid-19 sembla també haver ‘infectat’ de ple el món del vi català | La pandèmia ha fet emergir la solidaritat i l’enginy, però també ha fet aflorar que la situació no és per fer broma (ni mica) | Alguns cellers podrien quedar-se pel camí.
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La situació derivada per la Covid-19 està afectant durament el sector de l’hosteleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Ramon Francàs
Es referenda al BOE la incorporació de la varietat autòctona de la Terra Alta al plec de condicions de la DO | La morenillo, una varietat tardana i de poc grau, ha viscut una especial resiliència