Advertisement

novetats

Alta Alella Mirgin Gran Reserva 2015, amb 30 mesos de criança i segell “vegan friendly”

El cava, elaborat sense components d'origen animal -"Vegan Friendly"-, arriba al mercat per primera vegada com a Gran Reserva

Un gran acte institucional a Cuba, amb Cava català

| 24/11/2019 a les 11:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Mirgin, Alta Alella
Alta Alella Mirgin Gran Reserva 2015, el cava que Josep Maria Pujol-Busquets -propietari del celler- defineix com “l'expressió de la frescor com una manera d'entendre el cava”, s'estrena en la categoria de Gran Reserva, un pas endavant en l'aposta per la qualitat i el prestigi dels caves del celler, compromesa amb aquests valors des dels seus inicis, en 1991.

Aquesta referència s’afegeix als caves Gran Reserva i caves de Paratge Qualificat que ja elabora el celler, i reforça la personalitat d'uns caves de caràcter cosmopolita i avantguardista, tal com els defineix el fundador d'Alta Alella.

És un cava ecològic Brut Nature -sense addició de cap licor d'expedició-, elaborat amb les varietats tradicionals pansa blanca (xarel·lo), macabeu i parellada procedents de sòls de sauló amb orientació sud-est i a una altitud entre 150 i 300 metres sobre el nivell del mar. Després d’una verema manual en caixes petites, fermenta cada varietat per separat i realitza una criança en ampolla d’entre 30 i 42 mesos abans d’arribar al mercat amb la data de degollat inclosa a la seva etiqueta. 

El cava ha estat elaborat sense components d'origen animal, fet que destaca el seu segell “vegan friendly”. És un cava lleuger i fresc, amb fruita blanca i notes de criança (pastisseria).

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia