novetats

Alta Alella Mirgin Gran Reserva 2015, amb 30 mesos de criança i segell “vegan friendly”

El cava, elaborat sense components d'origen animal -"Vegan Friendly"-, arriba al mercat per primera vegada com a Gran Reserva

Un gran acte institucional a Cuba, amb Cava català

| 24/11/2019 a les 11:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Mirgin, Alta Alella
Alta Alella Mirgin Gran Reserva 2015, el cava que Josep Maria Pujol-Busquets -propietari del celler- defineix com “l'expressió de la frescor com una manera d'entendre el cava”, s'estrena en la categoria de Gran Reserva, un pas endavant en l'aposta per la qualitat i el prestigi dels caves del celler, compromesa amb aquests valors des dels seus inicis, en 1991.

Aquesta referència s’afegeix als caves Gran Reserva i caves de Paratge Qualificat que ja elabora el celler, i reforça la personalitat d'uns caves de caràcter cosmopolita i avantguardista, tal com els defineix el fundador d'Alta Alella.

És un cava ecològic Brut Nature -sense addició de cap licor d'expedició-, elaborat amb les varietats tradicionals pansa blanca (xarel·lo), macabeu i parellada procedents de sòls de sauló amb orientació sud-est i a una altitud entre 150 i 300 metres sobre el nivell del mar. Després d’una verema manual en caixes petites, fermenta cada varietat per separat i realitza una criança en ampolla d’entre 30 i 42 mesos abans d’arribar al mercat amb la data de degollat inclosa a la seva etiqueta. 

El cava ha estat elaborat sense components d'origen animal, fet que destaca el seu segell “vegan friendly”. És un cava lleuger i fresc, amb fruita blanca i notes de criança (pastisseria).

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Barcelona Wine Week estima que l'impacte econòmic generat se situa al voltant dels 12 milions d'euros
Imatge il·lustrativa
Se celebrarà la setena edició d'un dels salons de vins naturals amb més prestigi del sector.
Imatge il·lustrativa
Zeena, Summarroca i Terra de Garnatxes són alguns dels cellers que presenten novetats a la BWW