​Els curtmetratges del Most Festival es mariden amb els vins Masia Freyé

Els vins Domènech.Vidal patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges.

Masia Freyé renova la seva imatge amb motius naturals i artístics

| 15/11/2019 a les 08:23h
Arxivat a: Actualitat, Masia Freyé, Most Festival
Imatge il·lustrativa
Enguany la secció Brot creix amb una sessió més i amb una selecció de 36 curtmetratges de gèneres i temàtiques diverses. La secció la composen peces com Una mujer feliz de Toñi Martín, Trivial de Fran Menchón i amb Macarena Gómez, Vaca de l’actriu i directora Marta Bayarri, Nomeolvides de Fernando Navarro-Beltrán o #Mensajedevoz de Miquel García Borda. Els espectadors d’aquestes sessions de curtmetratges podran tastar els vins Masia Freyé.

Domènech.Vidal també posa nom al premi del públic al millor curtmetratge del Festival. Un premi que resulta de les votacions dels espectadors un cop finalitzada les sessions i que s’entregarà durant la Gala de Cloenda el proper diumenge 17 de novembre.

D’altra banda, Domènech.Vidal també ha patrocinat el Campus Brot que s’ha realitzat durant els dies 8, 9 i 10 de novembre. Aquest Campus, destinat a joves de 16 a 20 anys, ha sigut una experiència única per viure des de dins un festival de cinema. De manera conjunta han visionat i comentat diversos curtmetratges, i n’han seleccionant 5 que són els que es projectaran a la sessió Brot del dissabte 16 de novembre. Els participants també van utilitzar les instal·lacions de Vallformosa, celler on s’elaboren els vins Domènech.Vidal, per fer un rodatge de peces audiovisuals creatives i artístiques.

Finalment, els vins de Domènech.Vidal també regaran la marató de pel·lícules que es projectaran al cinemes Kubrick de Vilafranca, que celebra el seu 25è aniversari amb una proposa de tres clàssics de la història del cinema: Rebeca, d’Alfred Hitchcock (1940), West Side Story, de Robert Wise i Jerome Robbins (1961) i Blade Runner, de Ridley Scott (1962).

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Imatge il·lustrativa
La plataforma ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ provoca l'anunci de la voluntat de retirar el projecte | ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ es dissoldrà quan es confirmi per escrit la renúncia al projecte i es tanqui l’expedient
Imatge il·lustrativa
La tercera edició del cicle Vi en Viu apropa la música al celler amb tres concerts de petit format