Nadal

El celler Abadal inaugura el Nadal amb el vi i la gastronomia com a protagonistes

L'Abadal Christmas Market se celebrarà el proper 23 de novembre

Abadal Picapoll 2018, identitat i plaer

| 12/11/2019 a les 13:01h
Arxivat a: Actualitat, Nadal, celler Abadal, Abadal Christmas Market, Bages, Avinyó, Abadal
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience | Celler Abadal
El proper dissabte 23 de novembre, quan mancarà un mes per Nadal, el celler Abadal proposa una experiència enogastronòmica al Bages, amb el vi i la restauració com a protagonistes en una jornada única per a tota la família. El celler obrirà les seves portes d'11 a 20 hores per gaudir de l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, el seu ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc.

Els assistents podran gaudir d'una oferta variada de tastos i showcookings, entre les que destaquen la master class de caviar i vi, el showcooking a càrrec de l’Escola d’Hoteleria Joviat i el professor i sommelier Josep Pelegrín (millor sommelier de l'Estat 2016), el tast a quatre mans d'Abadal i LaFou amb Ramon Roqueta i Miquel Palau (enòleg d'Abadal), el tast dels sentits, el tast de varietats internacionals versus varietats autòctones dirigit per Meritxell Falgueras, la Nitro Experience o els clàssics com el tast de pernil i vins o el tast de formatges i vins.
 

Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience. Foto: Celler Abadal


La jornada comptarà també amb dos concerts de música en directe: a les 13 hores, Cèlia Vila i Victor Grané amenitzaran la zona gastronòmica, i a les 17 hores, el grup Sommeliers farà gaudir als assistents amb un ampli repertori d’estils musicals.
 
Abadal, vinya i paisatge del Bages

Abadal és un celler familiar nascut de la vocació d’elaborar vins que expressin la singularitat del seu paisatge: vinyes en terrasses envoltades de bosc, varietats tradicionals úniques –Picapoll i Mandó com a principals exponents- i sòl d’argila amb forta presència de pedra. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per afermar la tradició vitícola del Bages amb innovació i modernitat.

El celler Abadal està situat a Santa Maria d'Horta d'Avinyó, al municipi bagenc d'Avinyó: clica aquí per saber com arribar-hi.
 

Visitants a les vinyes d'Abadal. Foto: Celler Abadal

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Una malaltia als pulmons va acabar amb la seva vida ahir divendres
Imatges de la passada edició del Cava Market
Imatges de la passada edició del Cava Market
Una vintena d'expositors entre cellers i representants de la gastronomia local promocionaran els seus productes | La tercera edició serà el pròxim diumenge 15 de desembre, d'11 a 14.30h
Imatge il·lustrativa
La DO Montsant ha promogut l’elaboració d’un vi solidari que s’entregarà al celler perquè el pugui vendre i els ajudi en la reconstrucció d’un nou projecte familiar