La patronal del Cava estrena imatge buscant enfortir-se i comunicar unitat dels cellers elaboradors

L'Institut estrena nova imatge corporativa, nova web, nou logotip i el lema #WeAreCava

Els caves catalans podran diferenciar-se de la resta

| 06/11/2019 a les 11:54h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Institut del Cava, Cava
Imatge il·lustrativa
La patronal Institut del Cava, amb més de seixanta anys d’història, enceta una nova etapa amb la renovació de la seva imatge corporativa. L'associació estrena nova web i imatge gràfica feta per l’estudi de disseny Bulldog Studio, que ha estat l’encarregat de dissenyar tota la proposta i projectar l’entitat cap al futur.  
 
La nova pàgina web de la patronal, canvia l'estructura dels continguts per comunicar la unitat dels cellers elaboradors de Cava. Sota el lema #WeAreCava, la web dedica un complet apartat als cellers associats. El fotògraf penedesenc Toni Galitó ha fotografiat els cinquanta-sis cellers associats a la patronal i els equips que hi treballen per il·lustrar la secció.

La web també posa en valor l’entitat i tots els projectes que duu a terme. Així mateix, també hi ha lloc per a un apartat més didàctic, on s’explica, entre altres, la història del Cava i la seva elaboració.
La nova imatge gràfica també es desglossa amb un nou logotip. L’isotip de la nova marca es basa en la xapa del Cava, un dels elements més característics d’aquest escumós. Sota el nom de l’entitat s’hi ha afegit la frase “Associació d’Elaboradors de Cava” que descriu amb claredat la patronal.  Amb aquest rebranding, l’Institut del Cava s’enforteix com a organització i s’alinea amb els canvis del sector del Cava que han d’anar materialitzant-se en els següents mesos.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges.
Imatge il·lustrativa
El cava solidari Giró Ribot Brut Nature Rotary 2015 va recaptar 16.286 € que ajudaran a vacunació per lluitar contra la poliomelitis
Imatge il·lustrativa
Setena entrega de la secció de la DO Catalunya "Vinos sin complejos" | Decides comprar vino en un lineal, ¿por qué ese?