Wine Palace obre botiga a Vic i ja en suma 27 a Catalunya

Abans d'acabar aquest any tenen prevista l'obertura d'una nova botiga a la població de Sant Pere de Ribes

Premis per beure vins de la DO Penedès a les botigues especialitzades

| 01/11/2019 a les 10:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Wine Palace, Vic, Anna Vicens
Imatge il·lustrativa
Wine Palace, l'empresa amb seu a l'Alt Empordà -Vilamalla-, acaba d'obrir una nova botiga a Vic, sumant així vint-i-set botigues en tot el territori català.

Wine Palace ofereix unes 5.000 referències entre vins, escumosos, cerveses, destil·lats i productes d'alimentació, apostant pels productes de proximitat en funció de la localització de cadascuna de les botigues. Les botigues Wine Palace són dirigides per un total de vuitanta sommeliers repartits pels 27 establiments, que assessoren els clients amb les seves compres i imparteixen cursos i presentacions de producte a les mateixes sales de tast de les botigues.

La seva expansió no acaba aquí, ja que a mitjans del pròxim mes de novembre tenen previst obrir una nova botiga a la població de Sant Pere de Ribes.
 

Wine Palace de Vic 


Parlem amb la Coordinadora de Botigues i Cap de Sommeliers de Wine Palace, Anna Vicens.

Segurament varien els públics segons les ubicacions de les botigues... Varien també els vins? 
Més que variar els vins el que varia és la quantitat de vins d'una zona en concret. És a dir, a la botiga de Figueres l'amplíssima oferta que tenim de vins de la DO Empordà no és la mateixa que a la botiga de Sant Cugat, per exemple, on l'oferta de vins de la DO Empordà és més petita però en cavi és més extensa la de la DO Penedès. 

Anys enrere havíem fet una aposta molt més forta pels vins internacionals, però cada vegada més els nostres clients el que volen són els vins de casa nostra, tant els clients d'aquí com els clients estrangers.

Quin espai reserveu al producte gastronòmic com el foie, el formatge o el pernil? 
Cada vegada té més importància el producte gastronòmic a les nostres botigues. A les noves ja hem introduït uns expositors a l'entrada per donar-li més rellevància, i com a proposta complementària en la compra de les begudes. La nostra selecció de formatges és molt extensa, hem ampliat l'oferta amb proveïdors catalans, així com la de pernils, que ja tenim la nostra marca pròpia, també d'un proveïdor de pernils catalans. I com que el bon producte ha d'anar acompanyat d'un bon professional, els nostres sommeliers també tenen el curs de tallador de pernil professional.

Quin tant per cent dels vins de les botigues són catalans?
Un cinquanta per cent de la nostra oferta de vins són catalans. Els vins de casa nostra ocupen la meitat del lineal de vins. Del cinquanta per cent restant, un trenta-cinc per cent són vins espanyols i un quinze per cent són vins internacionals, sobretot vins francesos, és a dir, champagnes, i les apellations més conegudes.
Anys enrere havíem fet una aposta molt més forta pels vins internacionals, però cada vegada més els nostres clients el que volen són els vins de casa nostra, tant els clients d'aquí com els clients estrangers.

També veneu destil·lats...
Els destil·lats tenen un pes important, però també hem reforçat altres seccions, com la dels vermuts, on cada cop la demanda és més important, i la de les cerveses, amb una àmplia gamma de cerveses artesanes catalanes.

Quin tipus de tastos i activitats feu a les botigues?  
Els nostres sommeliers imparteixen cursos de tast per a tots els públics, i cursos més personalitzats. Com per exemple, vins dolços amb xocolates; tastos de cerveses; tastos de vins monovarietals; tastos comparatius de les diferents zones vinícoles; fins i tot n'hem fet un de vodka i caviar.

Els caps de setmana solem convidar als cellers amb els quals treballem a donar degustacions als clients que venen a les botigues. I també oferim l'oportunitat d'assistir a les presentacions de nous productes o de noves anyades.

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

COMENTARIS

Página web
Anònim, 09/12/2019 a les 21:11
+0
-0
Ull amb les faltes d'ortografia.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Imatge il·lustrativa
L'edició 2020 de Cavatast adapta el seu format per garantir la màxima seguretat sanitària i trasllada a quatre cellers la seva singular mostra de caves i gastronomia. Vilarnau serà una d'elles.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"