L'ESPECTACLE: Vins Negres Penedès torna el pròxim 9 de novembre

Hi participaran 13 cellers i 19 vins negres Penedès

Els vins negres Penedès, la gastronomia penedesenca i la dansa seran els protagonistes

11 prescriptors catalans ens recomanen el seu xarel·lo DO Penedès preferit

| 31/10/2019 a les 07:10h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, L'ESPECTACLE: Vins Negres Penedès
Imatge il·lustrativa
El restaurant El Gat Blau, amb la col·laboració de la DO Penedès, celebrarà el pròxim 9 de novembre la tercera edició de L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès al Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès. Una vetllada on els vins negres d’alta gamma de la DO Penedès es maridaran amb les propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau i Mi&Cu Gourmet, i un espectacle de dansa a càrrec de l’escola Gimdans.

Cellers participants
Albet i Noya (Reserva Martí 2012 i La Milana 2015)
Bodegues Pinord (Pi del Nord 2016)
Can Descregut (Fera Ferotge Sumoll 2017)
Can Feixes (Can Feixes Reserva Especial 2007 Can Feixes negre Tradició 2009)
Clot dels Oms (Gran Clot dels Oms 2016)
Família Torres (Mas La Plana 2015)
Finca Viladellops (Turó de les Abelles 2016 i Finca Viladellops 2016)
Jean Leon (Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2013)
Oriol Rossell (Rocaplana Syrah 2017 i El Carro Gros 2015)
Parató (Parató Samsó 2016 Eco i Parató Passió 2003 Edició Exclusiva)
Parés Baltà (Hisenda Miret  2017 i Marta de Baltà 2014), Sumarroca (Bòira 2015)
Vins El Cep (GR5 Senders negre de terrer 2017).


En total, 13 cellers que oferiran 19 vins a partir de les 7 del vespre fins a dos quarts d’11 de la nit.
 
La propietària de El Gat Blau, Olga Guasch, ha destacat l’alt nivell dels vins que podran degustar-se: “Esdeveniments com aquest ens demostren la gran qualitat dels vins negres de la DO Penedès”. Guasch també ha volgut remarcar que l’acte no pretén ser un tast de vins, sinó una experiència on els assistents puguin gaudir del vi, la gastronomia i la dansa al mateix temps.
 
Una de les singularitats d’aquest esdeveniment és la proximitat. Els assistents a l’acte podran descobrir les singularitats dels 19 vins que s’hi podran tastar a través dels seus elaboradors.

El director de la DO Penedès, Francesc Olivella, ha destacat que l’èxit d’actes com aquest és gràcies als cellers: “Ells són els protagonistes i els responsables que a dia d’avui els vins negres Penedès tinguin un gran prestigi, tan a nivell nacional com internacional”.

Olga Guasch també ha remarcat la importància dels vins a l’hora de crear les propostes gastronòmiques específiques per l'ocasió: “Hem tingut en compte les característiques de les varietats del raïm per a elaborar cada plat”.
 
Com en les darreres edicions, L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès també es podrà gaudir d’un espectacle de dansa creat per l’escola de dansa Gimdans de Vilafranca del Penedès. 
 
Les entrades per accedir al Claustre dels Trinitaris es podran fer el mateix dia o prèviament al restaurant El Gat Blau. El preu serà de 20€ amb el que es podrà gaudir de 4 consumicions gastronòmiques i un forfait per a poder tastar els 19 vins negres de l’acte. També hi haurà un tiquet de repetició per 5€. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Jodi Cruz, al restaurant Angle
Jodi Cruz, al restaurant Angle | ACN
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
Imatge il·lustrativa
El grup Tomàs Cusiné -Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles i Cara Nord-, ha anunciat una inversió d'un milió d’euros fins el 2021 amb sostenibilitat, medi ambient i enoturisme | El grup té un total de 150 hectàrees, totes ecològiques
Imatge il·lustrativa
Nova entrega de la secció de la DO Catalunya "Vinos sin complejos" | Vinos kilómetro cero o Vinos Catalanes