500 professionals tasten els vins de la DO Empordà a Barcelona

Uns 500 professionals que van poder tastar les gairebé 200 referències que els 25 cellers participants va presentar en aquesta Mostra Universal dels Millors Vins de Tramuntana.

Tastar vins mentre visites monestirs, la nova proposta de la DO Empordà

| 30/10/2019 a les 06:59h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Empordà
Imatge il·lustrativa
L’espai Flowers by Bornay, al barri de Sants, es va omplir de restauradors, prescriptors, periodistes i amants dels vins de la DO Empordà.

Els cellers presents van ser

Av Bodeguers
Celler Arché Pagès
Celler Cooperatiu d’Espolla
Celler Gerisena
Celler Hugas de Batlle
Celler Martin Faixò
Celler Maset Plana
Cellers d’en Guilla
Clos d’Agon
Empordàlia
Espelt Viticultors
La Vinyeta
Mas Anglada de Fonteta
Mas Estela
Mas Llunes
Mas Oller
Mas Vida Celler
Oliveda
Pere Guardiola
Perelada
Roig Parals
Sota els Àngels
Terra Remota
Vinyes dels Aspres
Vinyes d’Olivardots

 
Els assistents a la jornada professional van tenir l’oportunitat de maridar els vins del showroom amb les propostes gastronòmiques de dos dels col·lectius de restauradors més importants de l’Empordà: La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent.

Actualment, la DO Empordà és la sisena DO catalana en nombre de vins a les cartes dels restaurants de Barcelona, la desena si s’amplia l’espectre a la resta de denominacions d’origen de l’Estat.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Ruth Troyano
“No tenim vinya pròpia però el nostre projecte vol donar valor als pagesos que treballen molt bé la seva..."
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya