Una cocteleria a Blanes impulsa un projecte mediambiental conjuntament amb científics i gastrònoms

El negoci local emprèn un projecte social i responsable ​#CuidoLaPosidonia amb l'objectiu de conservar la planta de la posidònia a la Mediterrània

Formadors gastronòmics s'uneixen per col·laborar com a creadors del nou còctel i tapa de la posidònia, el 70% de l'import es destinarà al projecte (Blanes, Girona, 25 d'octubre del 2019)​

| 27/10/2019 a les 18:20h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Damià Mulà, oh-lalaa
Imatge il·lustrativa
OhLaLaa Cocteleria situada al port de Blanes, ofereix a qualsevol que estigui interessat/da una sèrie d'esdeveniments i/o xerrades divulgatives per a tots els públics sobre la cura i la ​protecció de la planta de la posidònia oceànica a la mediterrània.

En col·laboració amb investigadors científics ​del Centre d'Estudis Avançats de Blanes​, centre de referència en l'àmbit nacional i internacional, pretenen ​conscienciar la ciutadania sobre el paper fonamental que té la posidònia a la vida marina​, posant com a exemples l'entorn més proper i les seves històries al llarg del temps.

El pròxim 22 de novembre a les 19:30h i fins les 20:30h, tindrà lloc a OhLaLaa Cocteleria el l ​ ​Esdeveniment #CuidoLaPosidonia on ​Teresa Alcoverro, investigadora científica i subdirectora del​ ​CEAB.CSIC​ de Blanes​, serà la ponent que introdueixi el tema sota el títol "Introducció a la planta, la seva importància en el medi marí i els organismes que viuen associats".

Els següents esdeveniments es donaran a conèixer a través de les xarxes socials de OhLaLaa Cocteleria (​Instagram​ i​ ​Facebook​) i a la pàgina web​ ​oh-lalaa.com​. Posteriorment els nois de​ ​bitesandcocktails, Damià i Víctor, dos dels tres fundadors de la plataforma de tallers online de cocteleria i cuina, donaran a conèixer la seva col·laboració presentant el ​flamant còctel i l’original tapa de la posidònia amb la finalitat de recaptar fons​ i, a la vegada, poder oferir una experiència a l'usuari.

L’import que es recapti es destinarà al servei de futures accions i investigacions sobre la posidònia, liderades pels científics del CEAB. Damià Mulà​, bartender, coordinador i impulsor del ​Curs Superior de Cocteleria i mixologia del CETT-UB, juntament amb ​Víctor Rodríguez​ cuiner i formador culinari, acumulen molts anys d'experiència i trajectòria nacional i internacional respectivament.

Ells seran els creadors d'aquests productes temàtics amb causa social i responsables amb el medi ambient. El projecte ​#CuidoLaPosidonia ​ neix d'una reflexió sincera al costat d'un desig de gratitud cap a l'entorn.

S’estan sumant a la causa altres empreses locals com Blanes - Sub (centre de busseig), La fàbrica del disseny (disseny gràfic), Sara Paca (art craft) i Alex Mena (màrqueting i publicitat).

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
‘Xerigots a casa’ és un nou concepte de botiga on-line de formatges i activitats relacionades amb el formatge
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines | Torres
Erik Asimov, crític de vins del rotatiu americà, després d'una visita a Torres la passada primavera, publicava el passat octubre el compromís mediambiental del celler
Imatge il·lustrativa
Volem acompanyar al consumidor en el moment de la decisió d’adquirir un vi tranquil o escumós. Per això us fem un petit resum de què hi trobareu a La Guia i de què la diferencia d’altres publicacions o iniciatives al voltant del vi català