La Nit del Gourmet Català beurà cava Vallformosa

Vallformosa també serà present aquest cap de setmana a la Fira del Vi del Rubí

470 viticultors a la 25a Trobada de Proveïdors de Vallformosa

| 25/10/2019 a les 04:46h
Arxivat a: Cellers, Vallformosa, Nit del Gourmet Català

Els vins i caves de Vallformosa seran protagonistes dimarts que ve, 29 d’octubre, al Palau de Pedralbes de Barcelona de la cinquena edició de la Nit del Gourmet Català on s’hi esperen més de 400 persones. Es tracta d’una fira oberta a professionals, on els socis del Clúster Gourmet de Catalunya que aplega els principals elaboradors de productes alimentaris de qualitat del país, hi mostraran les seves novetats. De 18 a 20 hores s’oferiran tastos i maridatges de productes gourmet. Vallformosa tindrà un espai dins la fira on es podran tastar els productes més icònics, servirà la copa de benvinguda i regarà el còctel amb tapes elaborades amb productes del Clúster, que tancarà la Nit.

A les 20h se celebrarà l’acte institucional presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà. Durant l’acte, la consellera farà entrega del Premi del Gourmet Català de l’Any al xef Ferran Adrià. El guardó reconeix “el compromís, la dedicació i l’estima pels productes de la nostra terra”.

Fira del Vi de Rubí

D’altra banda, Vallformosa serà també protagonista amb els seus vins i caves de la setena edició de la Fira del Vi del Rubí, que es fa aquest cap de setmana, del 26 al 27 d'octubre. No hi faltarà el medalla d’Or com a millor escumós rosat dels darrers Premis Vinari: el Vallformosa Col·lecció Pinot Noir 2013. La fira tindrà, com cada any, una proposta gastronòmica de Rubí, música en directe i un espai infantil.  Així mateix, s'han programat una sèrie de tastos de vins i vermuts (10 €) per dissabte i diumenge. Tots ells els dirigirà la directora tècnica dels Premis Vinari, Ester Bachs.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC
Isabel Vidal, cap sectorial de la vinya i el vi de JARC | Maria Rosa Ferré
Ramon Francàs
La greu crisi sanitària i econòmica del coronavirus Covid-19 sembla també haver ‘infectat’ de ple el món del vi català | La pandèmia ha fet emergir la solidaritat i l’enginy, però també ha fet aflorar que la situació no és per fer broma (ni mica) | Alguns cellers podrien quedar-se pel camí.
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La situació derivada per la Covid-19 està afectant durament el sector de l’hosteleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Varietat morenillo, del Celler Pinyol
Ramon Francàs
Es referenda al BOE la incorporació de la varietat autòctona de la Terra Alta al plec de condicions de la DO | La morenillo, una varietat tardana i de poc grau, ha viscut una especial resiliència