Alemany & Corrio engega una campanya per aportar ampolles de vi acabades a Rendé Masdéu

El celler aporta 300 ampolles a Rendé Masdéu i fa una crida perquè se sumin altres cellers

El celler Comalats és el primer a sumar-se a la campanya amb 300 ampolles més.

Comunicat de la DO Conca de Barberà #alvostrecostat

| 24/10/2019 a les 13:42h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Rendé Masdéu, Alemany i Corrio
Imatge il·lustrativa
La Irene Alemany i el Laurent Corrio -artífexs de grans vins com el Sot Lefriec o el Pas Curtei-, han fet un pas endavant per engegar una campanya de recollida d'ampolles de vi acabades per donar-les a Rendé Masdéu, celler que va quedar sepultat sota les runes amb els aiguats d'ahir. Aportaran 300 ampolles de vi acabades pel celler de l'Espluga de Francolí. 
Cal recordar que aquest celler fa, any rere any, el vi Microscopi, que destina els beneficis a la cura del càncer.

Alemany & Corrio comenten a Instagram que "Desde el nostre petit celler, el Laurent i jo hem decidit aportar un bri d'ajuda al celler @rendemasdeu, que ho han perdut tot. Nosaltres els proposem 300 ampolles de vi acabat, ja etiquetat i ells que l envïin a on vulguin, primer havíem pensat envia ls hi 1 barrica plena de vi, però evidentment, en la situació que tenen, és millor ajudar amb vi acabat. Evidentment aquestes 300 ampolles aniran 100% al nostre càrrec, i el 100%de les ampolles serà d'ells. El celler @comalats també es suma a la proposta. Si cada celler aporta una espurna d ajuda sigui en ampolles o en vi sense embotellar o en el que sigui, per ells serà molt més fàcil tornar a començar." 

I acaben fent una crida a altres cellers "Algú més s adhereix a aquesta proposta?"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ens sap molt de greu tot el que les pluges han causat arreu del país, així que tot el nostre suport, i també a la @claraisamat i a la Toni, que ens sap molt de greu el que ha passat al restaurant. Desde el nostre petit celler, el Laurent i jo hem decidit aportar un bri d ajuda al celler @rendemasdeu, que ho han perdut tot. Nosaltres els proposem 300 ampolles de vi acabat, ja etiquetat i ells que l envïin a on vulguin, primer havíem pensat envia ls hi 1 barrica plena de vi, però evidentment, en la situació que tenen, és millor ajudar amb vi acabat. Evidentment aquestes 300 ampolles aniran 100% al nostre càrrec, i el 100%de les ampolles serà d ells. El celler @comalats també es suma a la proposta. Si cada celler aporta una espurna d ajuda sigui en ampolles o en vi sense embotellar o en el que sigui, per ells serà molt més fàcil tornar a començar. Algú més s adhereix a aquesta proposta? #alvostrecostat #vi #vino #vin #wine #wein #ajuda #solidaritat #rendemasdeu

Una publicación compartida de Alemany & Corrio (@alemanyicorrio) el

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
‘Xerigots a casa’ és un nou concepte de botiga on-line de formatges i activitats relacionades amb el formatge
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines | Torres
Erik Asimov, crític de vins del rotatiu americà, després d'una visita a Torres la passada primavera, publicava el passat octubre el compromís mediambiental del celler
Imatge il·lustrativa
Volem acompanyar al consumidor en el moment de la decisió d’adquirir un vi tranquil o escumós. Per això us fem un petit resum de què hi trobareu a La Guia i de què la diferencia d’altres publicacions o iniciatives al voltant del vi català