concursos

El concurs "Wines From Spain Awards 2019" celebrat a Londres escull com el millor cava el Stars Brut Nature Reserva

En un tast a cegues, i amb un panell de tastadors experts dirigits per el prestigiós crític Tim Atkin MW, es trien els millors vins que es venen al Regne Unit

Finca La Garriga Blanc 2018; corpulent però fàcil de beure

| 21/10/2019 a les 19:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Perelada, Stars Brut Nature Reserva

 
El cava elaborat per Perelada, Stars Brut Nature Reserva 2014 ha estat escollit com el millor per el comitè de tast del concurs "Wines from Spain Awards".

Aquest cava està elaborat a partir de raïms seleccionats de les varietats Xarel·lo, Parellada i Macabeu, de vinyes emparades per la DO Cava.

Des de 1987, el Castell de Perelada organitza cada estiu un dels més prestigiosos festivals musicals d'Europa. Aquest cava és un tribut a tots els artistes que any rere any brillen com les estrelles del cel empordanès sota el qual actuen.


Es vinifica el most flor sota fermentació controlada i té una criança mínima de quinze mesos en ampolla abans del desgorjament. És un cava amb abundant despreniment de fines bombolles, net en nas, amb notes a fruita i tons marcats de criança. Sec, suau i complex en boca, té un gran equilibri gustatiu.

ICEX Espanya Exportació i Inversions i Wines from Spain a Londres organitzen el concurs "The Wines from Spain Awards 2019", amb l'objectiu de donar a conèixer al consumidor britànic la diversitat i qualitat dels vins espanyols.

Cada edició un selecte grup d'experts del sector es reuneixen per escollir els cent millors vins espanyols (anomenats Award Winners) amb distribució en el mercat britànic. D'entre aquests, es durà a terme una ronda addicional per triar i guardonar als que hagin destacat per les seves excepcionals característiques en les diferents categories, els Champion Wines.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 1 comentari
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Imatge il·lustrativa
El periodista lloa les bondats de l'Empordà, amb els seus paisatges, pobles medievals, gastronomia i vi.