Festa del Vi Novell

​La Festa del Vi Novell del Celler Masroig celebra el seu desè aniversari

El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi

L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia

Novetats en el club de socis del Celler Masroig

| 15/10/2019 a les 22:53h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Festa del Vi Novell, Celler Masroig
Imatge il·lustrativa
La Festa del Vi Novell del Celler Masroig arribarà al seu desè aniversari el proper dissabte 16 de novembre. 

El Celler Masroig aposta per seguir potenciant l’enoturisme de la zona del Priorat amb la celebració de la Festa del Vi Novell i la creació d’un club de socis, el passat mes de juliol.

En aquests 10 anys, el Celler Masroig ha comptat amb anyades ben diferents, que han estat apadrinades per professionals de tots els àmbits: Joan Reig, bateria d’Els Pets; Aina Clotet; actriu de nombroses sèries de TV3; Lluís Marquina, periodista i presentador de TV3; Bibiana Ballbè, presentadora de televisió i col·laboradora a RAC1, El Punt Avui i La Vanguardia; Ramon Francàs, periodista i col·laborador a La Vanguardia; Xavier Graset, periodista de TV3 i conductor del programa ‘Més 324’; Mercè Folch; periodista de Catalunya Ràdio; Toni Orensanz, escriptor i dramaturg; i Toni Falgueras, propietari en quarta generació del Celler de Gelida. 

Enguany la festa començarà a les 19 amb un pregó a càrrec del padrí d’aquesta edició, el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, que espinjolarà la bóta del Vi Novell 2019, moment en que també se servirà oli del raig en taules perquè els assistents puguin degustar l’oli de la nova collita.

L’ampolla del Vi Novell es vendrà exclusivament durant aquell dia amb un preu inferior al seu cost habitual. Tot seguit, hi haurà l’actuació del grup de música Strombers. La banda de Cardona, que va debutar l’any 2003, s’ha convertit en un referent de les festes de Catalunya i la seva música es caracteritza per combinar diferents estils: ska, reggae, cúmbia, rumbes, country o bluegrass, entre d’altres.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Conversem amb l'Anna Serra Cases, propietària de l'estudi de disseny Grow, especialitzat en etiquetes i packaging de vins.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Els 110 empleats de Comercial Grup Freixenet, els primers afectats
Imatge il·lustrativa
La gamma Nativa se centra en el Penedès i les varietats autòctones catalanes com a homenatge a la terra que va acollir Jean Leon