​S'estrena un projecte de tastos de vi solidaris a favor de l'autisme

Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes

Wine Business & Marketing; la formació especialitzada en màrqueting digital arriba al sector vinícola

| 15/10/2019 a les 20:38h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Associació Autisme amb Futur, Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
El centre de formació de vins Wine Aspects de Vilafranca del Penedès estrena el proper 23 d'octubre "Catalunya entre copes", una sèrie de formacions de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes.

Es tracta de la segona edició d'aquest projecte solidari que destinarà la recaptació íntegrament a l'Associació Autisme amb Futur. Les diferents sessions formatives de tast tenen com a objectiu donar a conèixer les DOs catalanes tastant algunes de les seves referències més representatives i apropant la cultura del vi del territori.

A part d'unir esforços per donar suport a la causa de l'autisme, aquesta iniciativa també dóna l'oportunitat de realitzar les pràctiques a futurs sommeliers. El projecte compta amb la col·laboració de les 12 DOs de vi catalanes i de Entrapolis.

Tots els beneficis de "Catalunya entre copes" es donaran a l'Associació Autisme amb Futur. Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès els fills i filles han estat diagnosticats amb Trastorn de l'espectre autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

Els seus membres tenen molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els seus fills i filles poden tenir un futur millor i, alhora, treballen per donar suport i acompanyar a altres famílies en la mateixa situació.

Wine Aspects és un centre de formació de vins en diferents idiomes, especialment l'anglès, que ofereix un conjunt de cursos especialitzats en el món del vi i pensats per millorar les aptituds lingüístiques i els coneixements en el sector vitivinícola, així com per utilitzar el vocabulari d'una manera adequada i concisa.

Per a més informació i reserves feu clic aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
‘Xerigots a casa’ és un nou concepte de botiga on-line de formatges i activitats relacionades amb el formatge
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines
Miguel A. Torres amb Katie Jackson i el seu marit Shaun Kajiwara, director de viticultura de Jackson Family Wines | Torres
Erik Asimov, crític de vins del rotatiu americà, després d'una visita a Torres la passada primavera, publicava el passat octubre el compromís mediambiental del celler
Imatge il·lustrativa
Volem acompanyar al consumidor en el moment de la decisió d’adquirir un vi tranquil o escumós. Per això us fem un petit resum de què hi trobareu a La Guia i de què la diferencia d’altres publicacions o iniciatives al voltant del vi català