​S'estrena un projecte de tastos de vi solidaris a favor de l'autisme

Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes

Wine Business & Marketing; la formació especialitzada en màrqueting digital arriba al sector vinícola

| 15/10/2019 a les 20:38h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Associació Autisme amb Futur, Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
El centre de formació de vins Wine Aspects de Vilafranca del Penedès estrena el proper 23 d'octubre "Catalunya entre copes", una sèrie de formacions de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes.

Es tracta de la segona edició d'aquest projecte solidari que destinarà la recaptació íntegrament a l'Associació Autisme amb Futur. Les diferents sessions formatives de tast tenen com a objectiu donar a conèixer les DOs catalanes tastant algunes de les seves referències més representatives i apropant la cultura del vi del territori.

A part d'unir esforços per donar suport a la causa de l'autisme, aquesta iniciativa també dóna l'oportunitat de realitzar les pràctiques a futurs sommeliers. El projecte compta amb la col·laboració de les 12 DOs de vi catalanes i de Entrapolis.

Tots els beneficis de "Catalunya entre copes" es donaran a l'Associació Autisme amb Futur. Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès els fills i filles han estat diagnosticats amb Trastorn de l'espectre autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

Els seus membres tenen molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els seus fills i filles poden tenir un futur millor i, alhora, treballen per donar suport i acompanyar a altres famílies en la mateixa situació.

Wine Aspects és un centre de formació de vins en diferents idiomes, especialment l'anglès, que ofereix un conjunt de cursos especialitzats en el món del vi i pensats per millorar les aptituds lingüístiques i els coneixements en el sector vitivinícola, així com per utilitzar el vocabulari d'una manera adequada i concisa.

Per a més informació i reserves feu clic aquí.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
Pannes de suro
Pannes de suro | Institut Català del Suro
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat