​S'estrena un projecte de tastos de vi solidaris a favor de l'autisme

Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes

Wine Business & Marketing; la formació especialitzada en màrqueting digital arriba al sector vinícola

| 15/10/2019 a les 20:38h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Associació Autisme amb Futur, Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
El centre de formació de vins Wine Aspects de Vilafranca del Penedès estrena el proper 23 d'octubre "Catalunya entre copes", una sèrie de formacions de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes.

Es tracta de la segona edició d'aquest projecte solidari que destinarà la recaptació íntegrament a l'Associació Autisme amb Futur. Les diferents sessions formatives de tast tenen com a objectiu donar a conèixer les DOs catalanes tastant algunes de les seves referències més representatives i apropant la cultura del vi del territori.

A part d'unir esforços per donar suport a la causa de l'autisme, aquesta iniciativa també dóna l'oportunitat de realitzar les pràctiques a futurs sommeliers. El projecte compta amb la col·laboració de les 12 DOs de vi catalanes i de Entrapolis.

Tots els beneficis de "Catalunya entre copes" es donaran a l'Associació Autisme amb Futur. Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès els fills i filles han estat diagnosticats amb Trastorn de l'espectre autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

Els seus membres tenen molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els seus fills i filles poden tenir un futur millor i, alhora, treballen per donar suport i acompanyar a altres famílies en la mateixa situació.

Wine Aspects és un centre de formació de vins en diferents idiomes, especialment l'anglès, que ofereix un conjunt de cursos especialitzats en el món del vi i pensats per millorar les aptituds lingüístiques i els coneixements en el sector vitivinícola, així com per utilitzar el vocabulari d'una manera adequada i concisa.

Per a més informació i reserves feu clic aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
L'ampolla de vi portava un any tancada amb una serp verinosa dins perquè algunes cultures creuen que així té propietats medicinals
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Monica Volpin, Pixabay
Sergi Cortés
Us recomanem tres vins de varietats tradicionals catalanes, molt originals i que segurament no coneixeu
Imatge il·lustrativa
Tindrà lloc el proper dimarts, 28 de juny, a Vinseum i es podran tastar vins elaborats amb varietats minoritàries