​S'estrena un projecte de tastos de vi solidaris a favor de l'autisme

Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes

Wine Business & Marketing; la formació especialitzada en màrqueting digital arriba al sector vinícola

| 15/10/2019 a les 20:38h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Associació Autisme amb Futur, Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
El centre de formació de vins Wine Aspects de Vilafranca del Penedès estrena el proper 23 d'octubre "Catalunya entre copes", una sèrie de formacions de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes.

Es tracta de la segona edició d'aquest projecte solidari que destinarà la recaptació íntegrament a l'Associació Autisme amb Futur. Les diferents sessions formatives de tast tenen com a objectiu donar a conèixer les DOs catalanes tastant algunes de les seves referències més representatives i apropant la cultura del vi del territori.

A part d'unir esforços per donar suport a la causa de l'autisme, aquesta iniciativa també dóna l'oportunitat de realitzar les pràctiques a futurs sommeliers. El projecte compta amb la col·laboració de les 12 DOs de vi catalanes i de Entrapolis.

Tots els beneficis de "Catalunya entre copes" es donaran a l'Associació Autisme amb Futur. Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès els fills i filles han estat diagnosticats amb Trastorn de l'espectre autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

Els seus membres tenen molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els seus fills i filles poden tenir un futur millor i, alhora, treballen per donar suport i acompanyar a altres famílies en la mateixa situació.

Wine Aspects és un centre de formació de vins en diferents idiomes, especialment l'anglès, que ofereix un conjunt de cursos especialitzats en el món del vi i pensats per millorar les aptituds lingüístiques i els coneixements en el sector vitivinícola, així com per utilitzar el vocabulari d'una manera adequada i concisa.

Per a més informació i reserves feu clic aquí.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.