La Guia de Vins de Catalunya

Els millors vins del país, el pròxim 4 de novembre, a la 12a Festa de La Guia de Vins de Catalunya

En l’edició amb més vins tastats de la Guia, gairebé 1500, la Festa ha penjat el cartell de ‘sold out’ per a cellers expositors.

​La Guia de Vins de Catalunya tanca la 12ena edició amb la participació de 1474 vins tastats a cegues

| 11/10/2019 a les 08:49h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Guia de Vins de Catalunya, Festa de La Guia de Vins de Catalunya
La 11a edició de La Guia de Vins de Catalunya va comptar amb una assistència de 1.200 persones
La 11a edició de La Guia de Vins de Catalunya va comptar amb una assistència de 1.200 persones
El 4 de novembre els millors vins del país es donaran cita a la Festa de La Guia de Vins de Catalunya. L'acte de presentació dels vins tindrà lloc a la Sala Àgora de l’Hotel World Trade Center de Barcelona i comptarà amb la presència de més de 100 cellers de totes les Denominacions d’Origen del territori català, arribant així al rècord de participació en aquesta 12a edició.
 
L’èxit indiscutible de l'esdeveniment es demostra amb el ‘sold out’ que es va aconseguir en poc més de 15 dies des que es va obrir la convocatòria per confirmar l’assistència dels expositors. Els cellers que han aconseguit situar els seus vins com els millors de Catalunya, aquells que han superat els 9.50 punts, van haver de córrer per assegurar la seva plaça en un acte que té una gran repercussió en el sector a Catalunya.
 
Des dels seus orígens l’any 2008 fins a l’actualitat, La Guia de Vins de Catalunya ha anat consolidant-se com a una eina imprescindible per a valorar l’evolució dels vins catalans. No només ha agafat impuls la guia pròpiament sinó també la festa de presentació anual, que és un dels actes més multitudinaris i representatius del sector del vi a Catalunya i així ho demostren les xifres d’assistència de les darreres edicions, arribant als 1.200 assistents.

Vegeu el vídeo de l'any passat amb declaracions d'alguns dels elaboradors dels vins més ben puntuats de la Guia.
 

 
L’acte esdevé un punt de trobada únic per a un important grup de professionals del sector, passant per sommeliers, elaboradors i prescriptors i altres entitats del món del vi i de la restauració catalana.
 
L’edició d’aquest any, la jornada començarà a partir de les 11:30 hores amb el lliurament de premis als millors vins de cada categoria. Seguidament, i fins a les 20 hores, s’obrirà el tast lliure per a que els assistents puguin tastar aquells vins que hagin obtingut una puntuació superior a 9.50 punts dels 1474 vins tastats a cegues.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Famosos catalans combinen vins de la DO Catalunya amb formatges, xocolates i altres productes al canal de gastronomia What the Food
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Se celebraran a la ciutat del 17 de juny al 4 de juliol amb 19 restaurants participants