Cavatast

​El Cavatast s'estrena amb la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia

La XXIII edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia

| 18/09/2019 a les 07:54h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Cavatast
Imatge il·lustrativa
Sant Sadurní d’Anoia es convertirà en el punt de trobada, els pròxims dies 4, 5 i 6 d’octubre, dels apassionats a les bombolles per gaudir d’una àmplia varietat de caves i propostes culinàries de qualitat.

La mostra comptarà amb la participació de gairebé una quarantena d'elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. 

La XXIII edició de la mostra arriba amb novetats destacades. L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas i Ferrer i el 1r tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat i Ibàñez, explicaran tots els detalls el pròxim dimecres 25 de setembre a les 19h a la Fassina de Can Guineu, en una trobada amb periodistes. 

En acabat, començarà la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia, la primera de les novetats d’aquesta edició. En un format obert al públic i en un ambient distès i festiu, la presentació del Cavatast oferirà als assistents l’oportunitat de tastar els productes dels expositors de la mostra amb un tast de màgnums, grans caves de qualitat, així com d’una selecta oferta gastronòmica. 

Nit dels Màgnums

Dia: 25 de setembre.
Hora: de 20 a 22h.
Preu: 25 €. Inclou poder tastar els màgnums, grans caves i gastronomia. Pròximament es podrà consultar el llistat dels participants al web del cavatast.cat. Les reserves es podran fer a l’Oficina de Turisme, a través del correu electrònic turisme@santsadurni.cat o bé trucant al 938913188.
Lloc: La Fassina de Can Guineu (Carrer Hospital, 23).
Les places són limitades.

Venda d'entrades a les activitats del Cavatast al Celler de la Fassina

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ofereix la venda anticipada d’entrades a les activitats a partir del dia 23 de setembre a través del web de la mostra. Pel que fa als tiquets de tast i degustació gastronòmica, els visitants podran adquirir-los a partir del 25 de setembre adreçant-se a la Fassina de Can Guineu, trucant al 93 891 31 88 o bé a través del correu electrònic turisme@santsadurni.cat.

En aquesta edició, l’Ajuntament renova el servei d’atenció per WhatsApp, a través del qual els visitants podran tractar els dubtes que tinguin i rebre una resposta ràpida i directa. El número de contacte és el 670203179.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El projecte, amb una primera onada de 1000 entrevistes a consumidors, ha estat possible gràcies al patrocini de 6 denominacions d’origen catalanes | El Baròmetre aporta indicadors estadístics per conèixer què pensa el consumidor i poder actuar estratègicament amb accions encertades
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes