Gairebé 7000 persones a les activitats de verema d'Oller del Mas

El passat cap de setmana, 5.740 persones van passar per la VII edició de la #festaveremaoller

​El dilluns 16, el celler va organitzar la jornada professional per a clients i amics amb el tradicional sopar de verema i enguany amb una assistència rècord de 1.060 persones

Oller del Mas Bernat Oller Blanc de Picapolls 2018, l’antropologia del vi

| 17/09/2019 a les 22:58h
Especial: Verema
Arxivat a: Actualitat, Oller del Mas
Imatge il·lustrativa
Cada setembre i coincidint amb la verema, Oller del Mas organitza activitats tan pel públic general com per a professionals. Aquest any la participació ha superat totes les expectatives i en els 3 dies han passat pel celler quasi 7.000 persones.

La Festa de la Verema ha arribat enguany a la setena edició i es consolida en el territori com una festa popular on grans i petits poden gaudir de més de 20 activitats durant tot el cap de setmana.

Els dos punts d’atracció de la festa es concentren en les activitats infantils de verema per a famílies i en els concerts de música que enguany van encapçalar 3 grups de la comarca.
Dissabte a la tarda es van concentrar més de 900 persones al pati del castell per escoltar el concert d’Antonio el Remendao, i a les 21h ja eren més de 1.000 persones les que esperaven el concert dels bagencs Rubbersoul amb les seves cançons dels Beatles. 

I després d’un cap de setmana de verema per a tots els públics, el dilluns va arribar el torn dels professionals amb el tradicional sopar de verema per a restauradors, clients i amics de celler. 

Prèviament al sopar, els professionals podien participar d’una fira gourmet on disset reconeguts productors exposaven i donaven a tastar els seus productes.
 

Lluís Ariza i Ramon Francàs recullen el premi amb Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas, al mig.


Pels més entesos en vi, el celler va organitzar per tercer any consecutiu, el concurs de tast a cegues per parelles que aquest any va tenir lloc al celler recent inaugurat. Els guanyadors del concurs van ser el periodista Ramon Francàs i el crític Lluis Ariza que es van emportar un premi de 300 €.

En el marc de les activitats de verema el celler també acull a les escoles de sumilleria CETT i ESHOB en el seu dia de formació de verema. Seixanta alumnes de les dues escoles han estat a l’Oller del Mas fent tot el procés de verema i compartint amb l’equip del celler un dia del seu curs formatiu.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana també s'ha collit Mas de la Rosa, la vinya de més de 80 anys a la zona de Porrera
Imatge il·lustrativa
Finca Viladellops i l’Arxiu Nacional de Catalunya han constituït el centre d’interpretació de l’arxiu de la família Desvalls, que acull permanentment l’exposició “Els Desvalls i Catalunya. Un llinatge noble català en la història”
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Jaume Gramona decideix finalment no presentar candidatura | Per primer cop hi ha dues candidatures i eleccions a la Uvipe, fundada el 1977