cava

Raimat treu al mercat dos nous caves reserva; "Lo Fred de Ponent" i "El Cim del Turó"

Els dos caves surten al mercat a un preu de 14 €

Emmanuel Pouey, nou director global de màrqueting de Raventós Codorníu

| 17/09/2019 a les 08:34h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Vins, Raimat, 'El Cim del Turó', 'Lo Fred de Ponent'


"Lo Fred de Ponent" és un monovarietal de raïm tradicional xarel·lo de ceps de 25 anys. Una vinya procedent d'una de les zones més fredes del municipi i amb un vent de ponent molt present.

Elaborat a partir dels raïms recollides en la característica verema manual nocturna, aquest cava té una criança mínima de 15 mesos. Un cava amb certa complexitat i resistència a l'envelliment que acaba resultant en un xarel·lo de perfil cítric amb aromes herbacis i molt bona acidesa. Destaca per les seves notes de fonoll, farigola, sotabosc i fruita d'os. Surt al mercat a un preu d'uns 14 €.

"El Cim del Turó" prové de les terres més altes de Raimat, d'una de les seves millors finques, on conviuen vinyes i cigonyes. En homenatge a aquestes terres neix un delicat escumós elaborat a força de chardonnay (70%) i pinot noir (30%).

Aquest cava reserva compta amb una criança mínima de 15 mesos. Es tracta d'un cava elegant, d'acidesa neta i untuós, amb un final persistent i llarg. Fruites cítriques, pomes i meló combinats amb notes a confitures de albercoc i lleugera brioixeria. Surt al mercat a un preu d'uns 14 €.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana també s'ha collit Mas de la Rosa, la vinya de més de 80 anys a la zona de Porrera
Imatge il·lustrativa
Finca Viladellops i l’Arxiu Nacional de Catalunya han constituït el centre d’interpretació de l’arxiu de la família Desvalls, que acull permanentment l’exposició “Els Desvalls i Catalunya. Un llinatge noble català en la història”
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Jaume Gramona decideix finalment no presentar candidatura | Per primer cop hi ha dues candidatures i eleccions a la Uvipe, fundada el 1977