cava

Raimat treu al mercat dos nous caves reserva; "Lo Fred de Ponent" i "El Cim del Turó"

Els dos caves surten al mercat a un preu de 14 €

Emmanuel Pouey, nou director global de màrqueting de Raventós Codorníu

| 17/09/2019 a les 08:34h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Vins, Raimat, 'El Cim del Turó', 'Lo Fred de Ponent'


"Lo Fred de Ponent" és un monovarietal de raïm tradicional xarel·lo de ceps de 25 anys. Una vinya procedent d'una de les zones més fredes del municipi i amb un vent de ponent molt present.

Elaborat a partir dels raïms recollides en la característica verema manual nocturna, aquest cava té una criança mínima de 15 mesos. Un cava amb certa complexitat i resistència a l'envelliment que acaba resultant en un xarel·lo de perfil cítric amb aromes herbacis i molt bona acidesa. Destaca per les seves notes de fonoll, farigola, sotabosc i fruita d'os. Surt al mercat a un preu d'uns 14 €.

"El Cim del Turó" prové de les terres més altes de Raimat, d'una de les seves millors finques, on conviuen vinyes i cigonyes. En homenatge a aquestes terres neix un delicat escumós elaborat a força de chardonnay (70%) i pinot noir (30%).

Aquest cava reserva compta amb una criança mínima de 15 mesos. Es tracta d'un cava elegant, d'acidesa neta i untuós, amb un final persistent i llarg. Fruites cítriques, pomes i meló combinats amb notes a confitures de albercoc i lleugera brioixeria. Surt al mercat a un preu d'uns 14 €.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Trobem una sèrie de retalls que son rases de vinya i d’altres arbres fruiters i al seu interior hi va aflorar molt de material antic, amb centenars de fragments ceràmics... | Podem afirmar que a les comarques de Lleida hi ha evidencia de traces agrícoles ibèriques
Imatge il·lustrativa
Foto: Vinícola de Nulles
La Vinícola i Secció de Crèdit Sant Isidre de Nulles Sccl, l’Agrària i Secció de Crèdit Espluguense Sccl i l’Agrícola de Calafell Sccl, s’uneixen al grup | 15 són ja les cooperatives adherides al grup
Imatge de la campanya «Xefs»
Imatge de la campanya «Xefs» | Estrella Damm
La campanya "Xefs" vol transmetre el compromís del sector per continuar sent la gastronomia més reconeguda del món