tastos

Tast de La Guia de Vins de Catalunya a Setmana dels vins catalans als Hotels de Barcelona

Els dies 17 i 18 La Guia de Vins de Catalunya farà 2 tastos a l'Hotel Pullman Barcelona Skipper

​No tots són negociants

| 11/09/2019 a les 10:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
L’equip de La Guia de Vins de Catalunya farà els propers dies 17 i 18 de setembre dos tastos al restaurant de l’Hotel Pullman Barcelona Skipper, dintre del cicle Hotels amb DO que cada any organitza l’Incavi amb ocasió de la tradicional Mostra de Vins.

Dintre del mateix cicle, la diferència entre els tastos d’altres professionals i el nostre és l’origen dels vins, i per tant la tria. Nosaltres limitem la quantitat de persones que poden assistir al nostre tast perquè només disposem d’una ampolla per referència, l’origen de la qual no determina cap celler ni cap DO. Us ho expliquem millor a continuació.

La Guia rep cada any al voltant de 1500 referències per tastar a cegues i poder fer la nova edició que surt cada mes de novembre. Però per cada referència demanem el mínim d’ampolles que es demana per qualsevol tast, és a dir, dues, perquè pot sortir una ampolla defectuosa per un tap o per qualsevol altra raó; també pot haver-hi diferències excessives entre les diferents puntuacions de cada tastador o, finalment, és possible que l’equip necessiti confirmar la puntuació d’un vi tenint en compte la que havia obtingut en l’històric de La Guia.

És per aquestes raons que es demana una segona ampolla, però moltes vegades no es fa servir. Per això podem fer tastos temàtics amb material que gairebé no arriba a les botigues, de productes d’un preu complicat, o de produccions molt curtes i d’elaboradors amb molta personalitat; però per un grup molt limitat de públic.

Nosaltres no hem de pactar amb ningú el vi que es tastarà a les dues sessions de tast; els triem lliurement perquè volem explicar una història concreta i la volem documentar amb vins que ens ajudin a transmetre-la.

Amb tot això us garantim que el més important no serà que els vins us agradin; per mitjà de la tria que farem volem fer-vos pensar en vi des d’un altre angle, abans de només satisfer el vostre gust personal. Si us interessa afanyeu-vos a entrar al web, només hi ha 24 places entre els dos dies.

https://mesqhotels.cat/barcelona/hotels-amb-do-2019/hotels-amb-do-pullman-barcelona-skipper-1a-sessio/

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El projecte, amb una primera onada de 1000 entrevistes a consumidors, ha estat possible gràcies al patrocini de 6 denominacions d’origen catalanes | El Baròmetre aporta indicadors estadístics per conèixer què pensa el consumidor i poder actuar estratègicament amb accions encertades
Imatge il·lustrativa
25 cellers participaran en el showroom juntament amb La Cuina de l'Empordanet i La Cuina del Vent
Imatge il·lustrativa
La visita al celler forma part de la gira que la colla castellera està realitzant per la costa oest d’Estats Units dins dels actes de la ‘San Francisco Catalan Week’