tastos

Tast de La Guia de Vins de Catalunya a Setmana dels vins catalans als Hotels de Barcelona

Els dies 17 i 18 La Guia de Vins de Catalunya farà 2 tastos a l'Hotel Pullman Barcelona Skipper

​No tots són negociants

| 11/09/2019 a les 10:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
L’equip de La Guia de Vins de Catalunya farà els propers dies 17 i 18 de setembre dos tastos al restaurant de l’Hotel Pullman Barcelona Skipper, dintre del cicle Hotels amb DO que cada any organitza l’Incavi amb ocasió de la tradicional Mostra de Vins.

Dintre del mateix cicle, la diferència entre els tastos d’altres professionals i el nostre és l’origen dels vins, i per tant la tria. Nosaltres limitem la quantitat de persones que poden assistir al nostre tast perquè només disposem d’una ampolla per referència, l’origen de la qual no determina cap celler ni cap DO. Us ho expliquem millor a continuació.

La Guia rep cada any al voltant de 1500 referències per tastar a cegues i poder fer la nova edició que surt cada mes de novembre. Però per cada referència demanem el mínim d’ampolles que es demana per qualsevol tast, és a dir, dues, perquè pot sortir una ampolla defectuosa per un tap o per qualsevol altra raó; també pot haver-hi diferències excessives entre les diferents puntuacions de cada tastador o, finalment, és possible que l’equip necessiti confirmar la puntuació d’un vi tenint en compte la que havia obtingut en l’històric de La Guia.

És per aquestes raons que es demana una segona ampolla, però moltes vegades no es fa servir. Per això podem fer tastos temàtics amb material que gairebé no arriba a les botigues, de productes d’un preu complicat, o de produccions molt curtes i d’elaboradors amb molta personalitat; però per un grup molt limitat de públic.

Nosaltres no hem de pactar amb ningú el vi que es tastarà a les dues sessions de tast; els triem lliurement perquè volem explicar una història concreta i la volem documentar amb vins que ens ajudin a transmetre-la.

Amb tot això us garantim que el més important no serà que els vins us agradin; per mitjà de la tria que farem volem fer-vos pensar en vi des d’un altre angle, abans de només satisfer el vostre gust personal. Si us interessa afanyeu-vos a entrar al web, només hi ha 24 places entre els dos dies.

https://mesqhotels.cat/barcelona/hotels-amb-do-2019/hotels-amb-do-pullman-barcelona-skipper-1a-sessio/

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Trobem una sèrie de retalls que son rases de vinya i d’altres arbres fruiters i al seu interior hi va aflorar molt de material antic, amb centenars de fragments ceràmics... | Podem afirmar que a les comarques de Lleida hi ha evidencia de traces agrícoles ibèriques
Imatge il·lustrativa
Foto: Vinícola de Nulles
La Vinícola i Secció de Crèdit Sant Isidre de Nulles Sccl, l’Agrària i Secció de Crèdit Espluguense Sccl i l’Agrícola de Calafell Sccl, s’uneixen al grup | 15 són ja les cooperatives adherides al grup
Imatge de la campanya «Xefs»
Imatge de la campanya «Xefs» | Estrella Damm
La campanya "Xefs" vol transmetre el compromís del sector per continuar sent la gastronomia més reconeguda del món