Emmanuel Pouey, nou director global de màrqueting de Raventós Codorníu

Pouey serà el responsable mundial de màrqueting de la companyia que inclou cellers com Raimat, Codorníu, Parxet, Abadia de Poblet, Escaladei, Raventós d'Alella, Portal de Montsant o Mont-Ferrant, entre d'altres.

​Codorníu Raventós, fusió amb Gleva Cellars i nomenament del nou director general

| 03/09/2019 a les 15:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vídeos, Emmanuel Pouey, Raventós Codorníu
Imatge il·lustrativa
Nascut a Bordeus, Emmanuel Pouey va créixer entre vinyes al celler familiar, Château de Pressac, a Saint-Emilion.

Va desenvolupar la seva carrera durant vint anys al Grup Bacardí a França, Espanya, Portugal i Regne Unit. Entre els llocs de responsabilitat que hi va ocupar, destaquen els de Director General de Portugal, CMO del Sud d'Europa i Vice President mundial d'Innovació.

Pouey ha dedicat la major part de la seva carrera a construir i enfortir grans marques icòniques com Bacardí, Martini, Grey Goose, Bombai, o més recentment els olis Carbonell o  Carapelli. 

Ramon Raventós, CEO de la companyia, ha comentat: "estem molt il·lusionats amb la incorporació d'Emmanuel com a líder mundial de màrqueting dels nostres cellers. Emmanuel és una persona amb un profund coneixement del mercat domèstic i internacional, i una avalada trajectòria d'èxit construint marques icòniques". I afegeix, "amb aquest tipus d'incorporacions pretenem assolir l'excel·lència global, sense oblidar que el nostre ofici té la missió de transmetre cultura i qualitat de vida, a tots aquells als quals fem gaudir amb els nostres vins".

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"